Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk Serooskerke (W)

Toegevoegd: 16-07-2011, 21.22 uur - Update: 27-10-2011, 12.28 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (W) - Bij een verkeersongeluk in Serooskerke (W) is vanavond iemand om het leven gekomen.

Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van een personenauto rond 19.20 uur met zijn auto op de Hondegemsweg tegen een boom. Het voertuig kwam op de kruising bij bedrijventerrein De Zompe tot stilstand. Er werden vier brandweerwagens opgeroepen omdat er sprake was van een beknelling.


Ter plekke bleek dat de ambulancedienst niets meer voor het slachtoffer kon doen. Hij overleed ter plekke. De opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam is daarom niet meer ingezet. Ook konden de meeste brandweerwagens na korte tijd alweer terugkeren naar de kazerne.

Vanwege het ongeluk was de Hondegemsweg, de doorgaande weg tussen de aansluiting N57 bij Serooskerke (W) en Grijpskerke volledig gestremd. Twee uur na het ongeluk was het onderzoek van de politie afgerond en kon de auto worden geborgen. Het slachtoffer zat toen nog in de auto.

Hond
Bij de man zat ook een hond in de auto toen het ongeluk gebeurde. Deze overleefde het ongeluk wel. De dierenambulance is ter plekke gekomen en de brandweer heeft het dier uit de auto gehaald en overgedragen aan de dierenambulance. Of de viervoeter ook gewond is geraakt, is niet bekend.

De brandweer heeft na het ongeluk het wegdek gereinigd. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Han (19-7-2011 om 09:51)
Ja ik kende de man ook goed ,en niet lopen oordelen over te hard rijden enz hij laat wel een vrouw en 2 kindjes achter met heel veel verdriet ,hou eens op met speculaties maken ,hij kan ook onwel geworden zijn ,heel veel sterkte aan alle nabestaanden en familie en vrienden , R.I.P. D
Ria (18-7-2011 om 16:06)
Ben het helemaal eens met Judy en Ikke, en inderdaad, ook met degene die geen bomen langs de weg wil zien! Veel te gevaarlijk......waarom zetten ze er geen laag struikgewas neer?
IKKUH (18-7-2011 om 15:22)
@bert: inderdaad... helemaal mee eens.....
Kees (18-7-2011 om 09:45)
Nergens staat dat er te hard is gereden. Wel dat het een harde klap is geweest. Aangaand de bocht: foto 7 geeft precies aan dat de auto wel degelijk de bocht heeft gemist. Bandenspoor gaat precies langs het bordje.Waarom is de vraag.
Ikke (18-7-2011 om 01:27)
@francoise...ja jullie reageen weer of hij gevlogen heeft zo onderhand etc...maar misschien heeft hij idd wat gekregen voor het ongeval en is het daarom zo afgelopen??? Ik word niet goed van de vooroordelen hier op deze site. Beste stuurlui staan aan wal....veel sterkte voor de nabestaanden
Judy (18-7-2011 om 00:26)
De helft van degenen die reageren gedragen zich alsof ze op de achterbank zaten en precies weten wat er gebeurd is. Jullie gaan voorbij aan het enorme verdriet van de achterblijvers en oordelen ongefundeerd. Wees respectvol! Heel veel sterkte voor familie en vrienden, wat is dit verdrietig..
Cookie-instellingen beheren