Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk Serooskerke (W)

Toegevoegd: 16-07-2011, 21.22 uur - Update: 27-10-2011, 12.28 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (W) - Bij een verkeersongeluk in Serooskerke (W) is vanavond iemand om het leven gekomen.

Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van een personenauto rond 19.20 uur met zijn auto op de Hondegemsweg tegen een boom. Het voertuig kwam op de kruising bij bedrijventerrein De Zompe tot stilstand. Er werden vier brandweerwagens opgeroepen omdat er sprake was van een beknelling.


Ter plekke bleek dat de ambulancedienst niets meer voor het slachtoffer kon doen. Hij overleed ter plekke. De opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam is daarom niet meer ingezet. Ook konden de meeste brandweerwagens na korte tijd alweer terugkeren naar de kazerne.

Vanwege het ongeluk was de Hondegemsweg, de doorgaande weg tussen de aansluiting N57 bij Serooskerke (W) en Grijpskerke volledig gestremd. Twee uur na het ongeluk was het onderzoek van de politie afgerond en kon de auto worden geborgen. Het slachtoffer zat toen nog in de auto.

Hond
Bij de man zat ook een hond in de auto toen het ongeluk gebeurde. Deze overleefde het ongeluk wel. De dierenambulance is ter plekke gekomen en de brandweer heeft het dier uit de auto gehaald en overgedragen aan de dierenambulance. Of de viervoeter ook gewond is geraakt, is niet bekend.

De brandweer heeft na het ongeluk het wegdek gereinigd. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reactie (17-7-2011 om 12:18)
@ Anoniem: Je weet helemaal niet of deze persoon te hard gereden heeft!! De jongen die bij Gapinge is verongelukt heeft ook niet te hard gereden!! Dus niet te snel met je conclusie...
Bezorgde moeder (17-7-2011 om 12:10)
Ik wil iedereen die met dit ongeluk iets te maken heeft familie en hulpverleners heel veel sterkte toe wensen bij het verwerken van dit ongeluk. Wanneer beseffen we dat bomen in het bos horen en niet langs de weg dit is al het 2e dodelijke ongeval in zeer korte tijd
Regina (17-7-2011 om 10:54)
Veel sterkte toe gewenst aan de nabestaanden je moet weer maar zo;n bericht thuis krijgen
Tom (17-7-2011 om 09:36)
Vorige week bij Serooskerke (schouwen) en nu bij Serooskerke (walcheren).. Toeval bestaat niet zeggen ze dan! Sterkte aan de betrokkenen!!
@ anoniem (shirley) (17-7-2011 om 08:17)
Wie zegt dat deze man/vrouw te hard heeft gereden?en die uitgapinge waar slaat t op is nog geen oorzaak bekend en hup jij gaat gelijk al gelijk lopen zeggen te hard gereden misscjhien was t wel wat anders..sterkte aan nabestaande.
* (17-7-2011 om 07:55)
Sterkte ook weer voor de nabestaanden voor deze persoon!
Cookie-instellingen beheren