Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij wielerronde Kortgene

Toegevoegd: 23-07-2011, 20.47 uur - Update: 24-07-2011, 20.45 uur
Bij het incident zijn drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen
Bij het incident zijn drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
KORTGENE - Tijdens de wielerronde van Kortgene zijn twee vrouwen, die de weg overstaken, aangereden door een peloton wielrenners.

Rond 18.30 uur reed het wielerpeloton over de Weststraat in Kortgene toen de vrouwen uit het publiek de weg overstaken. Volgens getuigen staken beide vrouwen opeens de weg over juist op het moment dat het peloton voorbij reed. Beide vrouwen en meerdere renners kwamen ten val en liepen diverse verwondingen op.


Omdat niet duidelijk was hoeveel mensen er gewond waren en hoe ernstig zijn drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Uiteindelijk is er één persoon afgevoerd naar het ziekenhuis. De verdere wedstrijd werd afgelast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B.s (23-7-2011 om 23:00)
Hoe dom kan je zijn hebben ook nergens respect voor
Ma Kortgene (23-7-2011 om 22:57)
Hoe kan je nou oversteken? Je weet toch dat er gefietst wordt in zo'n straat. Het hele parcours is zo'n beetje afgezet met dranghekken, dan moet je toch echt niet slim zijn als je dat niet meekrijgt. Hopelijk gaat het goed met het slachtoffer.
FvH (23-7-2011 om 22:42)
Overal is te zien dat er een wielerronde bezig is. Er rijden al uren peletons renners door de straten...en mevrouw steekt doodleuk het parcours over! Een aanstormend peleton rijdt net zo hard als een auto binnen de bebouwde kom.Nog een geluk dat er "slechts" één gewonde is afgevoerd.
Rene (23-7-2011 om 21:57)
Wat bezielt zn vrouw om over te steken
W van dalen (23-7-2011 om 21:25)
Wat kunnen sommige mensen toch vreselijk dom zijn om zoiets te veroorzaken . onbegrijpelijk
Cookie-instellingen beheren