Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dregteam zoekt naar vermiste duiker

Toegevoegd: 08-08-2011, 10.18 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - In de omgeving van Scherpenisse wordt vandaag op de Oosterschelde verder gezocht naar de vermiste duiker.


Een 55-jarige duikinstructeur uit het Belgische Oostmalle werd gisteren vermoedelijk onwel en viel daardoor van een boot. Hij verdween onder water en een uitgebreide zoekactie leverde niets op.

Vandaag gaat het Landelijk Dregteam van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) aan de slag om de man met sonar op te sporen. Ook zouden er vandaag duikers het water in gaan.
 
Het Landelijk dregteam is al vaker met succes in Zeeland ingezet. Half april werd bijvoorbeeld in Hengstdijk nog een 54-jarige vermiste vrouw gevonden nadat de met de door het team middels sonar gemaakte echo een 'verdachte' plek had aangewezen. Ook na een bedrijfsongeval in september 2009 in Vlissingen-Oost werd met behulp van de sonar een vermist slachtoffer opgespoord.

Zie ook:
- Dossier duikongevallen in Zeeland
- Zoekactie duiker grotendeels gestaakt (07-08-2011)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mieke van lint (11-8-2011 om 21:41)
Oei wij kennen fons persoonlijk van in de motshop en hij geeft zwemlessen aan m.s ptienten mijn man is ook een m.s. patient
Ria (8-8-2011 om 12:48)
Kan er misschien een chip in de duikapparatuur worden geplaatsts, dat lijkt me vlugger werken!
An (8-8-2011 om 10:45)
Respect voor dit team, wat ongetwijfeld een zware baan moet zijn, omdat je al weet dat wat je vindt geen "happy end" zal zijn. Sterkte mensen...
Piet (8-8-2011 om 10:35)
Het is te hopen dat deze duiker gevonden wordt. Dan kunnen de nabestaanden in iedergeval afscheid nemen.
Cookie-instellingen beheren