Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zonnetrein botst met vrachtauto

Toegevoegd: 13-08-2011, 08.06 uur
Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.
Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.
© Foto: Toon Poppe
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De Vlissinge zonnetrein die dagelijks door de Vlissingse binnenstad toert heeft vrijdagmiddag een aanrijding gehad met een vrachtauto.


Dat gebeurde rond 14.00 uur bij het indraaien op de Oude Markt in de Scheldestad. De op zonne-energie rijdende trein schampte hierbij de vrachtwagen van Woontrend Zeeland.

De schade bleef beperkt. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De zonnetrein kan gewoon dit seizoen blijven doorrijden; de trein had alleen lichte schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loesp (13-8-2011 om 08:21)
Inschattingsfouten maken ze wel vaker,vorige keer was de stoep,om dat ie dacht de bocht niet te kunnen maken omdat er altijd weer slimme jokers om hun auto te parkeren bij een bocht, als het niet gaat, doe het dan niet.
Cookie-instellingen beheren