Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Dronken Belg rijdt 60km te hard

Toegevoegd: 20-08-2011, 10.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUIS - Door de politie is vannacht het rijbewijs ingevorderd van een 40-jarige Belgische automobiliste.


Agenten zagen rond 00.45 uur een auto met hoge snelheid rijden ter hoogte van de Hoogstraat. Ze reden achter de auto aan die vervolgens met 80 km over de Sint Annastraat reed waar echter 30 km is toegestaan. Buiten de bebouwde kom reed de auto 120 km waar maar 60 is toegestaan.

Uiteindelijk werd de auto op de Sint Annastraat aan de kant gezet. Bleek dat de bestuurster onder invloed van alcohol was. Op het politiebureau bleek dat ze 2,5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop haar rijbewijs werd ingevorderd.

Ook bleek dat ze nog een zestal boetes had openstaan van in totaal 664 euro. Na betaling hiervan mocht ze het bureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren