Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 277 km

Traumaheli ingezet in Axel

Toegevoegd: 23-08-2011, 14.17 uur - Update: 23-08-2011, 22.43 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - De Rotterdamse traumahelikopter is vanochtend ingezet bij een woning aan het Burchthof in Axel.
 
Volgens de politie kwam rond 10.00 uur de melding binnen dat twee personen vanaf een zolder naar beneden waren gevallen. Een van de twee was goed bij kennis. De ander was er slechter aan toe en voor hem werd de traumahelikopter opgeroepen.


De 73-jarige bewoonster van de woning zou vanuit de hal een losse tussendeur hebben aangegeven aan een 64-jarige man uit Axel, die haar hielp met een klusje. De man zat op dat moment in het luik van de hal dat toegang tot de zolder geeft. Hij viel met deur en al naar beneden bovenop de vrouw.

Als gevolg van deze val liep de 73-jarige vrouw lestel op aan haar rug. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht en maakt het naar omstandigheden redelijk. Voor de man, die hoofdletsel opliep omdat hij met zijn hoofd op de grond viel, werd een traumaheli gewaarschuwd. Hij is naar een ziekenhuis in Gent gebracht.

De gewonden zijn beiden met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over hun exacte toestand is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren