Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 167 km

Ruzie oorzaak ongeluk N57

Toegevoegd: 17-09-2011, 22.20 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (SD) - Zaterdagmiddag belandde een personenauto in de sloot van de N57 in Serooskerke (SD). Het ongeval ontstond waarschijnlijk omdat de passagier opzettelijk aan de handrem trok. Hij deed dit omdat zijn vriendin, de bestuurster van de auto, onderweg de relatie verbrak.


Het eenzijdig ongeval vond omstreeks 13.55 uur plaats. De auto werd bestuurd door een 36-jarige vrouw uit Malden (Gelderland) met naast haar een 33-jarige man uit Utrecht. De man kon haar mededeling niet verkroppen, waarna hij aan de handrem trok en de auto in de sloot slipte.

De brandweer kwam ter plekke, maar niemand zat bekneld. De inzittenden zijn voor nader onderzoek met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie moet de man nog horen. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Vanwege het ongeluk was enige tijd één rijbaan afgesloten. Nadat het voertuig uit de sloot was getrokken, kon de Serooskerkseweg (N57) weer worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (18-9-2011 om 13:27)
Lekker stel om een ander en zichzelf zo in gevaar te brengen. Op laten draaien voor alle gemaakte kosten zou een goede straf zijn.
Oh oh gatsie (18-9-2011 om 12:38)
@ mar, wat is dat nu weer voor stereotyperende generaliserende denigrerende opmerking ? "mannen van tegenwoordig". spreek voor je eigen vent ! of "vriendin" vermoed ik eerder met uw uiterst feministische uitspraken. toon eerst maar eens normaal respect voor anderen.
Sylvia (18-9-2011 om 12:29)
Niet echt slim van die vrouw om de relatie te verbreken terwijl ze aan het rijden is. Je weet tenslotte nooit hoe iemand daarop reageert. In dit geval niet erg goed dus.
Waar 2 vechten... (18-9-2011 om 12:28)
Typisch iets voor een vrouw on dergelijke berichten op de meest onlogische ondoordachte onverantwoorde situatie te melden. ze had beter met autorijden bezig geweest ! en dat lulletje ? wat een kinderachtig gedrag, geen wonder dat ie gedumped werd.
M (18-9-2011 om 12:24)
Lekker stel om een ander en zichzelf in gevaar te brengen. Op laten draaien voor de kosten zou een goede straf zijn.
Pp (18-9-2011 om 12:22)
Ejgen schuld dikke bult wie gaat er nu tijdens een autorittje zijn relatie verbreken erg stom
Cookie-instellingen beheren