Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 77 km

Ruzie oorzaak ongeluk N57

Toegevoegd: 17-09-2011, 22.20 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (SD) - Zaterdagmiddag belandde een personenauto in de sloot van de N57 in Serooskerke (SD). Het ongeval ontstond waarschijnlijk omdat de passagier opzettelijk aan de handrem trok. Hij deed dit omdat zijn vriendin, de bestuurster van de auto, onderweg de relatie verbrak.


Het eenzijdig ongeval vond omstreeks 13.55 uur plaats. De auto werd bestuurd door een 36-jarige vrouw uit Malden (Gelderland) met naast haar een 33-jarige man uit Utrecht. De man kon haar mededeling niet verkroppen, waarna hij aan de handrem trok en de auto in de sloot slipte.

De brandweer kwam ter plekke, maar niemand zat bekneld. De inzittenden zijn voor nader onderzoek met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie moet de man nog horen. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Vanwege het ongeluk was enige tijd één rijbaan afgesloten. Nadat het voertuig uit de sloot was getrokken, kon de Serooskerkseweg (N57) weer worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mama van 5 (18-9-2011 om 11:35)
Nouja, aan die man zit wel een steekje los, maar om je relatie nou uit te vechten terwijl je auto rijdt is ook niet erg slim natuurlijk.
Jai (18-9-2011 om 10:45)
Zo iemand ,voor altijd op de fiets,dan komt deze idioot nooit meer op de Zeeuwse wegen ,een geluk dat er geen andere bij betrokken waren
M@r (18-9-2011 om 09:50)
@ Mar: Mannen hebben geen ruggegraat meer???? Waar slaat dat dan op? Het is een lompe actie , ja, maar van die vrouw ook om dat ff onderweg te regelen, sorry hoor!
Linda (18-9-2011 om 09:00)
Zo,n onderwerp bespreek je toch niet in de auto.....geen slimme actie.dus ook beetje fout vd dame.
Jan P (18-9-2011 om 08:40)
De ene mens is de andere niet he,emotie kan van alles los maken.. Een relatie verbreken in de auto vind ik ook niet echt handig.
Mar (18-9-2011 om 03:35)
Mannen van tegenwoordig hebben geen ruggegraat meer ! En wat een eikel is dit dan zeg, zo'n aktie; men moet hem zwaar aanklagen en heel goed straffen, te idioot voor woorden dit !!
Cookie-instellingen beheren