Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man neergeschoten Vlissingen

Toegevoegd: 18-09-2011, 17.52 uur - Update: 21-09-2011, 23.12 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de parkeerplaats aan de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen is zondagmiddag een man neergeschoten.

Het 26-jarige Vlissingse slachtoffer werd rond 17.00 uur geraakt toen hij naast een zwarte Volkswagen Golf stond op de parkeerplaats nabij bioscoop Cine City. De gewonde is ter plekke gestabiliseerd door ambulanceteams en het team van de traumahelikopter uit Rotterdam.


De allochtone man is met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. Een lid van het traumateam is meegereden naar het ziekenhuis. De helikopter is zodoende ook die kant op gevlogen. Bij de landing stond de brandweer stand-by.

De politie is een onderzoek gestart. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don is er nog geen spoor naar de dader. Er zou zijn geschoten nadat er ruzie was in een groepje op de parkeerplaats.

De politie is enige tijd na het schietincident, zo rond 18.40 uur massaal uitgerukt naar de omgeving van de Schuitvaartgracht in Vlissingen (laatste 4 foto's). De politie had een tip gekregen dat daar mogelijk iemand zou verblijven die betrokken was bij de zaak.

Ook de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie werd hier ingezet. Volgens woordvoerder Don werd er niemand aangehouden. Het bericht dat er iemand in het water was gesprongen, bleek onjuist.

ZIE OOK DE ANDERE ITEMS OVER DIT ONDERWERP.

Volg ook de actuele updates op ons officiele Twitteraccount: klik hier.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (22-9-2011 om 00:43)
Wat nou Allochtone man Antiliaans is dat niet van de nederlandse antillen en dus nederlander ! Wat nou Allochtoon of niet wéér een gezin in puin kindjes zonder vader een moeder kapot van verdriet omdat zij haar zoon heeft verloren een vader die zijn zoon kwijt is. Sterkte aan alle die hem lief had
Folkie Oldschool (20-9-2011 om 13:23)
Dat het om allochtonen gaat is vaak wel het geval,als je alleen al naar de rap muziek luisterd hebben ze het er altijd maar over drive-by shootings ,you gotta shoot 'EM in the head, en nog meer van die gangsta shit, maar desalniettemin een zeer trieste zaak,het zal je kind maar wezen!
Vlissinger (20-9-2011 om 13:15)
@ terneuzenaarr: waarom zouden ze daar geen allochtoon neerzetten, het was er 1 dus . En in de criminele circuit denken ze niet aan of het laf is of niet om iemand te verwonden of dood te schieten, dat doen ze gewoon,maar laten ze het voortaan ergens doen waar niet zoveel onschuldige mensen lopen
Middelburger (20-9-2011 om 12:17)
Gecondoleerd voor de mensen die hem kende,wij waren er net 5 minuten weg toen het gebeurde.er zijn geen woorden voor.
T (20-9-2011 om 11:30)
Weet je waar eens meer geld aan besteed moet worden? Aan gevangenissen. Hoeveel jaar krijgt de dader nu? Je kan zoveel flikken hier in Nederland. Echt absurd gewoon.
Zeeuwse mevrouw (20-9-2011 om 09:59)
Tegenwoordig is het normaal zeker dat je elkaar maar gelijk afschiet. Ik snap dat niet hoor. Dader zal er wel met een taakstrafje of boete vanaf komen.
Cookie-instellingen beheren