Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Flinke wietplantage in loods Middelburg

Toegevoegd: 05-10-2011, 20.08 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In een loods aan de Hertzweg in Middelburg is woensdagmiddag een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.


In de loods werd een soort binnenloods aangetroffen waarin twee kweekruimtes waren ingericht met in totaal 998 hennepplantjes. Door medewerkers van de gemeente is de kwekerij inmiddels geruimd en afgevoerd.

In het pand werden geen personen aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (15-11-2011 om 09:07)
Ik vind het niet gek in deze crisis en dat word alleen maar erger ,de mensen hebben geld nodig
Kim (6-10-2011 om 13:06)
Hoezo is dit een probleem? Laat die mensen toch lekker hun hobby doen. Niks mis met tuinieren....
Johanna (6-10-2011 om 09:45)
Dit is regelmatig aan de hand op Arnestein. Zolang de gemeente maar grond blijft verkopen aan projectontwikkelaars of investeerders om van die kleine loodjes te bouwen, die vervolgens leeg blijven staan omdat er al een overschot is, zal dit probleem alleen maar erger worden.
Bloem (6-10-2011 om 03:40)
T word alleen maar duurder zo.kan de poltie zeeland ook niet eens is de harddrugs gaan opsporen dat staat niet onder gedoogbeleid en wiet wel rare lui in den haag
Cookie-instellingen beheren