Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aggressieve man ramt auto

Toegevoegd: 02-12-2011, 14.37 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie is op zoek een automobilist in een blauwe VW Golf die donderdagmiddag zeer gevaarlijk en agressief rijgedrag vertoonde op Noord-Beveland en op de Zeelandbrug.

De onbekende automobilist reed in een blauwe variant van de VW Golf. Hij reed met hoge snelheid, haalde in over doorgetrokken strepen en gedroeg zich ten op zichte van andere weggebruikers zeer agressief.


Een automobilist uit Lelystad voelde zich zeer bedreigd door de automobilist. Hij werd opzettelijk door hem aangereden en achtervolgd. Deze man deed aangifte bij de politie.

De politie is dringend op zoek naar deze agressieve weggebruiker. Mogelijk hebben automobilisten hem 's middags op Noord Beveland zien rijden en kunnen zij de politie informatie verstrekken. Het kenteken aan de achterzijde van de auto was slecht zichtbaar. Mogelijk was het afgeplakt.

De VW-bestuurder was een man met een bol gezicht. Hij was naar schatting tussen de 40 en de 50 jaar oud. Hij had een blanke huidskleur en had donker, stijl haar. Vanwege de botsing is het goed mogelijk dat ook de auto van de aggressieve weggebruiker schade heeft opgelopen. Tips over zo'n auto met schade zijn ook welkom.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (2-12-2011 om 19:44)
Sint houdt niet van dit rijgedrag en hoopt snel dat het gezag je hiervoor straffen zal ten koste van veel duiten en bovenal dan hoef je niet in Piet zijn zak en voelt ons paard zich weer op zijn gemak.
Marga (2-12-2011 om 19:27)
@Justice ziet het probleem niet. Die hufter had zijn kenteken onleesbaar gemaakt staat duidelijk geschreven dus hij is zich goed bewust van zijn smerig asociaal rij gedrag. En inderdaad dit soort K zakken mogen van mij ook de brug afrijden.
Jan (2-12-2011 om 18:20)
Hopelijk krijgen ze hem te pakken, afstraffen dat aso-gedrag.
Justice (2-12-2011 om 17:17)
Ik zie het probleem niet, als de trajectcontrole tenminste werkt. Maar is blijkbaar dus niet het geval.
Peter (2-12-2011 om 16:52)
Hoop ik dat die meneer de brug afrijd met zijn idiote gedrag.
Roel (2-12-2011 om 15:54)
Ik hoop uit de grond van mijn hart dat deze automobilist gepakt wordt.
Cookie-instellingen beheren