Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Winkeldief valt door de... ruit in Middelburg

Toegevoegd: 22-02-2005, 07.53 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Gisteren omstreeks 12.45 uur zag een medewerker van een winkel aan de Vrijlandstraat in Middelburg dat een man in haar winkel die iets in zijn jas stopte.

De medewerker is naar de bedrijfsleider van de zaak gelopen en heeft kenbaar gemaakt dat deze man mogelijk een winkeldiefstal had gepleegd. Hierop heeft de bedrijfsleider de man aangesproken en hem gevraagd zijn zakken te legen. De man deed dit, maar stopte toch nog iets weg.

Toen de bedrijfsleider hem vroeg dit goed ook te laten zien, rende de man hard weg. De bedrijfsleider kon de man, net voordat hij de winkel uitrende, nog vastpakken. De man gaf een duw aan de bedrijfsleider die, als reactie, een duw terug gaf aan de vermeende winkeldief.

De man viel hierbij door een van de winkelruiten die direct brak. Hierbij kreeg de man glas in zijn gezicht en liep hij een snijwond op in zijn neus. Wederom ging de man er vandoor en liep het winkelcentrum uit. Een getuige kende de man en agenten zijn hem even later een bezoekje gaan brengen in zijn woning in Middelburg.

Hier werd de man aangehouden. Hij wordt op dit moment nog verhoord. Ook bleek dat de man nog 59 dagen moest zitten voor eerdere vergrijpen. De man wordt overgebracht naar het huis van bewaring.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren