Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Huis vol vuurwerk in woonwijk

Toegevoegd: 29-12-2011, 17.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Agenten van de Zeeuwse politie hebben donderdagmiddag in een woning aan het Eindje de Rondte in Kruiningen 37 kg vuurwerk en 2 kg kruit in beslaggenomen.


In de woning trof men ook materialen aan om vuurwerk te maken. De bewoner, een 24 jarige man, is verhoord.
 
De politie kwam de zaak op het spoor door een anonieme tip.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toon (30-12-2011 om 20:29)
Ben in principe niet zo voor anoniem, maar ja, tegenwoordig: wraak enzo. Goeie zaak dat het zo gegaan is. Vuurwerk= en blijft klasse 1 en in handen van gekken levensgevaarlijk. Nimmer vergeten: het wordt afgestoken door ondeskundigen en dan nog meestal met een flinke slok op. Gewoon verbieden.
Dima (30-12-2011 om 18:52)
Gezien reacties en oplaaiende discussies wat betreft het afsteken van vuurwerk hoop ik dat het landelijk wordt verplicht dat per gemeente of stad door professionels vuurwerk alleen 31 december rond 12 uur en daarvoor en daarna weer stilte ! Meerendeel van bevolking is daar voor !!
John (30-12-2011 om 15:15)
Vuurwerk, verbieden !!!! Kost teveel geld en het kost net zoveel tijd (een paar uur) als een ondervoed kind de tijd krijgt om te sterven. Met die 60 miljoen kunnen er veel gered worden.
Jan (30-12-2011 om 12:42)
Ik heb er 5 jaar gewoond maar er mag ook niks meer tegenwoordig,en een annonieme tip jongens moeten we elkaar zo verraden .Het is een rustig dorp op wat uitschieters na maar dat mag de pret niet drukken.Groetjes van een Brabo nu weet gelijk iedereen daar in het dorp wie dit schreef.Een bergse Oudoe
Jedidja (30-12-2011 om 12:05)
...ik ben blij dat ik niet alles weet... dan zou ik geen nacht meer goed slapen.. laten we elkaar niks wijsmaken, zo zijn er nog veel meer. ik weet zeker dat dit maar het topje is van de ijsberg.. gelukkig gaat het meestal goed... maar áls het fout gaat, gaat het "goed" fout... streng straffen iig
Van Es (30-12-2011 om 09:24)
Wat is er mis met 37 kg vuurwerk ? Als je naast een vuurwerkwinkel woont ligt er veel meer en dat is dan wel O.K. ?
Cookie-instellingen beheren