Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Ontruiming kwekerij Westkapelle gestart

Toegevoegd: 02-01-2012, 14.53 uur
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - In Westkapelle is vanmiddag begonnen met het onderzoek naar en de ontruiming van de wietkwekerij die vanochtend werd ontdekt bij een grote brand.

De Technische Recherche (TR) heeft binnen sporenonderzoek gedaan. Ook is de kwekerij op foto vastgelegd. Verder zijn er monsters genomen. Samen met een schade-expert hebben politie- en brandweermensen de kwekerij ontruimd.


De brand in de loods aan de Achillesweg werd vanochtend rond 07.05 uur opgemerkt. Of het onderzoek van vanmiddag de oorzaak van de brand boven water heeft gekregen is nog niet bekend.

De huurder van de loods, een 21-jarige man uit Bergen op Zoom, is aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Zie ook:
- Grote brand wietplantage Westkapelle (02-01-2012)


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren