Scooter gestolen uit voortuin

Toegevoegd: 03-01-2012, 21.59 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de nacht van maandag op dinsdag is uit de voortuin van een woning aan de Sandenburg in Vlissingen een scooter gestolen.

De scooter was afgesloten door middel van het stuurslot en een kettingslot. Het gaat om een rode Peugeot Viva City voorzien van een topkoffer.

Kenteken is 81-FFS-8.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T (4-1-2012 om 21:32)
@Jacobiene: dus als jij jouw auto, scooter of fiets bij de supermarkt zet, dan is het logisch dat-ie wordt gejat omdat-ie niet in de schuur staat? Wat een onzin, je zou je scooter met de sleutels erop moeten kunnen neerzetten. Immers, als het niet van jou is, dan blijf je er gewoon af!
Cynneke (4-1-2012 om 15:30)
@Jacobiene: Dan moet je schuur wel groot genoeg zijn he! Als mijn man zijn scooter in de schuur zet, kan mijn scootmobiel en de 2 fietsen (van hem en mijn zoon) er niet meer in! Niet iedereen heeft een eigen huis met een grote schuur!
Karel (4-1-2012 om 14:32)
Ze moeten gewoon met hun poten van iemand anders z'n spullen afblijven. Al staat dat ding niet opslot enof met de sleutels er in het is gewoon eigendom van iemand anders en daar hoor je vanaf te blijven... Van mij mag hun hand er wel af.
M1 (4-1-2012 om 12:15)
@Jacobine Misschien was de scooter niet van de bewoner maar van een vriend. Zet jij je fiets als je op bezoek bent bij vrienden daar altijd in de schuur? Of je auto in de garage? En zeker niet iedere woning heeft per definitie een schuur.
Alfons (4-1-2012 om 10:30)
Tjonge tjonge, 2 sloten en dan nog gejat. Dit zijn niet zomaar kruimeldiefjes, maar criminelen.
Jacobiene (4-1-2012 om 07:55)
Sommige laten hun scooter en fietsen hele nachten buiten staan op de stoep, het is niet alleen hindelijk,voor mijn oma,maar ook geen zicht, maar iedere woning heeft een schuur,daarvoor is die schuur ook om hem binnen te zetten, is diefstal een stuk kleiner. ach wie ben ik.....