Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Man gooit inboedel op straat

Toegevoegd: 04-01-2012, 19.08 uur
De politie heeft een man aangehouden. De politie heeft een man aangehouden. De politie heeft een man aangehouden. De politie heeft een man aangehouden.
De politie heeft een man aangehouden.
© Foto: Daan Kempeneers
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - In de Achterstraat in Sint Philipsland is woensdagmiddag een man aangehouden die zijn inboedel naar buiten gooide.

De 52-jarige dorpsbewoner gooide onder meer beelden en boeken naar beneden. Ook gooide hij een strijkijzer op een in de straat geparkeerd staande auto. De politie kwam een half uur na de melding ter plaatse. Er waren geen andere politiewagens in de buurt die sneller ter plekke konden komen.


De man werd opgepakt wegens vernieling. Hij verzette zich tijdens zijn aanhouding. De gemeente Tholen werd ingeschakeld om de rommel op te ruimen. Volgens de politie zit de man voorlopig vast. Hij blijft vastzitten in afwachting van een rechtszaak die binnenkort voorkomt.

De verdachte is eerder ook al opgepakt vanwege wapenbezit. In augustus 2010 werden in het huis van de man tientallen wapens aangetroffen, waaronder diverse messen.

Zie ook:
- Alsnog arrestatie wapenvondst (25-08-2011)
- Politie doet inval Sint Philipsland (24-08-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niemand (4-1-2012 om 22:00)
Ach, in verweganusstan is het een stuk veiliger dankzij nederland met de hulp aan de politie daar. dat is toch wat ongemak waard ? toch ?
Gerrit (4-1-2012 om 20:26)
Tja als je pech hebt zit de eenheid die dienst heeft op Reimerswaal en als je geluk hebt, op Tholen. Achja, straks zal het iets sneller wezen allicht, als Zeeland bij Branbant wordt gevoegd. Dan moeten ze uit BOZ komen.
Iemand (4-1-2012 om 20:10)
Politie kon vanuit Brabant veel sneller terplaatse zijn, de beller zei dat volgens de meldkamer werd gezegd dat ze geen wagens uit Brabant terplaatse 'konden' sturen. Steenbergen, Bergen op Zoom zouden veel sneller geweest zijn...
Marleen (4-1-2012 om 19:54)
Ze waren er al na 30 min das snel hoor ik blede voor inbreker ze kwamen de andere dag gewoon eigen rechter spelen da werkt
Nick (4-1-2012 om 19:25)
Bezuinigingen zorgen er dus ook daar voor dat de politie pas na 30min ter plaatse kan komen. Eigenlijk schandalig.
Cookie-instellingen beheren