Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat beschoten met buks Zierikzee

Toegevoegd: 05-01-2012, 22.16 uur - Update: 06-01-2012, 10.35 uur
 De kogel is duidelijk zichtbaar in de bovenzijde van de neus.
De kogel is duidelijk zichtbaar in de bovenzijde van de neus.
© Foto: John de Vlieger
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is een kat donderdagmorgen het slachtoffer geworden van een laffe daad.


De kat, met de naam Tazio, werd namelijk in de Bagijnestraat beschoten met een buks. Het dier heeft het voorval overleefd. De kogel raakte de kat aan de bovenkant van de neus (foto). Volgens de eigenaar was het dier tussen 08.30 en 09.30 uur even tien minuutjes buiten en is toen beschoten.

Er is nog geen spoor naar de schutter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suus (6-1-2012 om 06:32)
Er lopen meer gekken buiten dan dat ze opgesloten zitten. hoe gek ben je als je zoiets doet.nu is het een kat maar straks is het misschien wel een mens. die persoon moeten ze gelijk vast zetten zulke mensen horen niet in de maatschappij.
Bram (6-1-2012 om 02:03)
En nu maar hopen dat die madkees gevonden wordt. Wat is er laffer dan op een dier te schieten en dan vervolgens stiekum te genieten van je resultaat. Wie je ook bent schutter, je bent een vreselijke lafaard, eigenlijk te min om aandacht aan te besteden. Een vreselijke "loser" Een hufter dus !!
Joerie (6-1-2012 om 01:30)
Walgelijk, zo'n figuur. Ik hoop dat de Dierenpolitie hem snel opspoort en stevig aanpakt. Gewoon de cel in. Wie gaat er nou op een kat schieten? Misschien heeft hij een goed huis bij mensen die vreselijk verdriet aangedaan zou zijn als het dier overleden was. Misschien voortaan kleiduiven schieten.
Remco (6-1-2012 om 00:42)
Wat een vies achterbaks mannetje zeker bang voor poezen>>>>>>>>>>> vuile .........
Vlissinger (6-1-2012 om 00:22)
Ik hoop dat ze de dader vinden en dan die een paar uur beschieten met een buks, misschien leert ie het dan af om op een onschuldig weerloos dier te schieten. Ik hoop hem dat ik het nooit zie
Arie (6-1-2012 om 00:07)
Aan de schutter: wees vooral trots op uw daad, het schieten op een weerloos dier die mogelijk een liefhebbende eigenaar heeft. Uw haat jegens dieren en andere mensen zal uw eigen ondergang worden,
Cookie-instellingen beheren