Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand verwoest schuur

Toegevoegd: 14-01-2012, 01.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
VROUWENPOLDER - Een grote brand heeft een schuur aan de Koningin Emmaweg in Vrouwenpolder volledig in de as gelegd.

Het vuur werd rond 23.45 uur ontdekt in een leegstaande schuur. Toen de eerste brandweervoertuigen ter plaatse kwamen hebben zij gelijk opgeschaald naar een grote brand. De brandweer heeft drie bluswagens, een watertankwagen en een autoladder ingezet.


Het was voor de brandweer een hele klus om bluswater aan te voeren naar de brand omdat de schuur ver van de weg was gelegen. Na ongeveer drie kwartier kon de brandweer beginnen met het blussen van de brand. Door de inzet van de brandweer is de brand niet overgeslagen naar de naastliggende woning.

De schuur is inmiddels ingestort en er zijn geen gewonden gevallen. Om 01.35 uur heeft de brandweer het sein brand meester gegeven. Het nablussen zal nog geruime tijd duren.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikk (14-1-2012 om 16:50)
Valt mij opdat er de laatste tijd vaak op de vrijdag op zaterdag nacht wel een soortgelijke brand is. of is dit geen toeval?!!
Mark (14-1-2012 om 13:46)
En ook nog een autobrand vanochtend
Marijke (14-1-2012 om 09:46)
Gisteren een kantine in Serooskerke nu de schuur in Vrouwenpolder. Zijn de pyromanen weer actief???
Dorpsbewoner (14-1-2012 om 02:16)
Tsja brand in de ouwe hoeve van b.d. Zou binnenkort geveild worden. Gelukkig geen bewoners meer, en de lokale kroegbaas was zo vriendelijk pilsch uit te delen. Geslaagde nieuwjaarsborrel.
Cookie-instellingen beheren