Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli voor val kindje

Toegevoegd: 14-01-2012, 11.50 uur
De traumahelikopter bij het incident in Scherpenisse
De traumahelikopter bij het incident in Scherpenisse
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Manfred Berrevoets
SCHERPENISSE - In een woning in Scherpenisse is zaterdagmorgen een kindje gevallen. 


Het incident vond 9.25 uur plaats in een woning aan de Molenweg. Volgens de politie is er een kindje van een commode gevallen. Een ambulance heeft het slachtoffertje overgebracht naar het ziekenhuis. 

De traumahelikopter uit Rotterdam was ter plekke voor medische assistentie. Over de verwondingen van het kindje is niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cema (15-1-2012 om 06:57)
Je kind kan gekke bewegingen maken, zelf met je hand op de buik en je draait je om, kan het al gebeurd zijn!!!! de papa en mama.....sterkte!
Janneke (14-1-2012 om 23:29)
Die mevr."verbijsterd" is wel heel erg meelevend, daar hebben die ouders wat aan! Pas maar op mevrouw wie weet wat u morgen overkomt, waarvan u zegt: dat had ik beter niet kunnen doen. Wij wensen natuurlijk dat alles goed mag komen en sterkte voor de ouders.
Rianne (14-1-2012 om 23:27)
Verbijsterd, waarom kom je met vooroordelen. je weet helemaal niet wat er precies is gebeurd. enne..............gelukkig heb je het nogal met jezelf getroffen.
Markjanny (14-1-2012 om 23:08)
@verbijsterd weet jij precies hoe het gebeurd is??als dat zo is kan ik je reactie begrijpen ook al blijft het moeilijk om ergens over te oordelen!! als je niet weet wat er gebeurd is oordeel dan helemaal niet!!! ik ben ook moeder van jonge kindjes en heb een babytje.
Moeder (14-1-2012 om 22:47)
Aan verbijsterd: Het was een ongeluk! Ik neem aan dat de ouders dit niet expres gedaan hebben! Het is idd te hopen dat het u nooit overkomt, maar zoiets kan met een beweeglijk kindje gebeuren in een fractie van een seconde, al sta je er bij wijze van spreken naast.
Jo (14-1-2012 om 22:18)
@, verbijsterd, waar lees je dat de ouders van de commode weg zijn gelopen? Heb zelf ook kleine kinderen, en die willen echt niet altijd even stil liggen als gewenst. Zijn gelukkig nog nooit gevallen maar toch. Dus niet te snel oordelen als je de oorzaak niet weet.
Cookie-instellingen beheren