Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Traumaheli voor val kindje

Toegevoegd: 14-01-2012, 11.50 uur
De traumahelikopter bij het incident in Scherpenisse
De traumahelikopter bij het incident in Scherpenisse
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Manfred Berrevoets
SCHERPENISSE - In een woning in Scherpenisse is zaterdagmorgen een kindje gevallen. 


Het incident vond 9.25 uur plaats in een woning aan de Molenweg. Volgens de politie is er een kindje van een commode gevallen. Een ambulance heeft het slachtoffertje overgebracht naar het ziekenhuis. 

De traumahelikopter uit Rotterdam was ter plekke voor medische assistentie. Over de verwondingen van het kindje is niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (14-1-2012 om 21:49)
Verbijsterd. U was er kennelijk bij toen het kindje is gevallen u weet zelfs dat een van de ouders is weggelopen
Joyce (14-1-2012 om 20:54)
Heel veel sterkte en ik hoop dat alles goed komt.... @verbijsterd Waarom gelijk veroordelen??? Daar hebben de mensen nu echt niks aan!!!
Markjanny (14-1-2012 om 17:16)
Veel sterkte!!!!!
Verbijsterd (14-1-2012 om 16:54)
Met totale verbijstering lees ik dit,waarom lopen ouders bij de commode weg,als hun kindje erop ligt!ik heb zelf ook een kindje en ben nooit weggelopen erbij,mensen denken helaas nog wel eens dat het allemaal wel meevalt met vallen!ik hoop iig dat alles goed komt met het kindje!
Snoes (14-1-2012 om 15:34)
Ooh wat erg. Ik heb zelf een babytje van 4 maanden. Moet er niet aan denken. Sterkte en succes aan de familie. Hopelijk gaat alles goed met het kindje
Kees (14-1-2012 om 15:21)
De coordinatie van de hulpdiensten was interresant de helikopter is ong. 600 m van het ong. geland daar stond de politie om de arts met spoed naar het huis van het ongeval te brengen, een dorps bewoner bracht ik denk een tweede arts ter plaatse ,
Cookie-instellingen beheren