Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Arrestatie vanwege foto op Hyves

Toegevoegd: 18-01-2012, 15.07 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - In zijn ouderlijk huis is woensdagmorgen rond 07.00 uur een 16-jarige jongen aangehouden nadat hij op Hyves een foto van zichzelf had geplaatst waarop hij stond afgebeeld met twee mogelijke vuurwapens.

Uit onderzoek van de politie kwam naar voren dat de jongen afkomstig was uit Tholen. Tijdens de zoeking in de woning werden de twee mogelijke vuurwapens gevonden. Het bleek te gaan om twee balletjespistolen die niet van echt te onderscheiden zijn.


De jongen had de balletjespistolen in het buitenland gekocht. Omdat deze in Nederland verboden zijn, zijn ze in beslaggenomen. De 16-jarige jongen is na verhoor met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adriaansen (18-1-2012 om 17:54)
het gaat wel ver dat de politie de nederlandse burger bespied op hyves het is wel weer duidelijk nederland is al jaren een politie staat vermomd als democratie het zal mij benieuwen of dit gepubliceerd wordt en hoelang het duurt voor de politie bij mij een inval doet groetjes ed
Moeder (18-1-2012 om 17:44)
@ Hyvesvriend Zeker goede vrienden, die je voor onheil bewaren. Goede actie. Slechte vrienden hadden m geholpen bij een overval.
Pat (18-1-2012 om 17:37)
Dit gaat te ver, een mens met verstand weet dat een foto op facebook, hyves of twitter met een wapen ALTIJD nep is, er staan miljoenen fotos van mensen met wapens op google, hebben we wel genoeg celletjes ????
Loes (18-1-2012 om 17:30)
Ik zie allemaal reacties dat dit overdreven is, maar voorkomen is het beste toch? Sowieso, als je een beetje nadenkt weet je dat je best dom bent om zo op de foto te gaan, en ik vind het ZEER GOED dat de politie dit even is gaan controleren!
Suusje (18-1-2012 om 17:28)
Ik ken een jongen die is 11 jaar en loopt ook met een bolletjes pistool te spelen en dat is nota bene een zoontje van een politie agent is heel normaal daar als het kind maar zoet is
Leida (18-1-2012 om 16:59)
Goedwerk, hij vind dat ie vast stoer is,maar komt bedreigend over....en totaal niet overdreven dat ie is opgepakt!
Cookie-instellingen beheren