Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerij bij toeval ontdekt

Toegevoegd: 04-03-2012, 17.16 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Tijdens een zoekslag naar de verdachte van een straatroof zaterdagavond op het Geldeloozepad in Goes ontdekte de politie een hennepkwekerij.
 

Een hondengeleider zocht rond 22.20 uur met zijn surveillancehond naar de verdachte van de roof toen de hond een geur opving. Vanaf een schuur aan de Frans Etzellaan kwam een man aanlopen en bij nader onderzoek bleek dat er in de schuur een hennepkwekerij aanwezig te zijn.


De kwekerij bevatte 25 planten. Er is ter plekke een 41-jarige Goesenaar aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (5-3-2012 om 11:10)
Kijk, dat is nu weer mooi meegenomen. En voor alle zeikerds onder ons, "wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd". En het is toch zo, met boeven vang je weer andere boeven. Wat mij betreft gebak bij de koffie voor deze agenten.
Ingrid (5-3-2012 om 09:26)
Ja idd belachelijk. die paar plantjes doen niemand zeer, die straatrover wel..vraagt je af wat je van de poltie moet denken in nederland. en die loopt zeker nog vrij rond nu? een nieuwe daad plannen? kom op zeg
Thera (5-3-2012 om 08:48)
Slimme hond, goed gedaan. Iedereen weet het blijkbaar altijd beter als het over iets van de politie gaat, dit is juist een prima vondst zo tussendoor. Men loopt nu eenmaal een risico als men iets doet wat wettelijk niet is toegestaan.
Vlissingse (5-3-2012 om 04:09)
Wowwie mooie vangst, echt grote crimineel opgepakt... maar niet heus, is maar een paar plantjes zeg, maar laat wel een straatrover daarvoor lopen? Denk dat dat toch wel heel wat erger is dan een paar plantjes
Joop (4-3-2012 om 23:13)
Zielig hoor, gewoon een paar plantjes en gelijk bestempeld worden als crimineel niet normaal meer!
Markush (4-3-2012 om 18:38)
Belachelijke aktie...n de straatrover is nog vrij!? Verspilling van tijd,moeite en belastinggeld. jammer hoor...Wanneer gaan ze nou is echt de burger dienen.
Cookie-instellingen beheren