Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde fietser aangereden Goes

Toegevoegd: 12-03-2012, 19.29 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Vanmiddag is een 80-jarige fietser uit Goes op het Stationsplein in die plaats gewond geraakt bij een aanrijding.


De man stak rond 15.00 uur zonder te kijken de weg over bij de Piet Heinstraat en kwam hierbij in botsing met een 25-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal.

De verwondingen van de bejaarde man bleken mee te vallen. Hij liep wat schaafwonden op en is behandeld door het ambulancepersoneel.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tollerance Vs benidorm bastards (15-3-2012 om 12:37)
Respect moet men verdienen en het proberen afdwingen is gewoon zelf respectloos, dat soort die dat probeert verdiend juist geen greintje respect. en toon eens wat respect voor die man zijn individuele persoonlijkheid en scheer niet alle ouderen over 1 kam ! alsof jongere(n) nooit geen fouten maken ?
Lidy (14-3-2012 om 20:09)
Aan Cynthia, Je normaal gedragen, dat is wat voor jou geldt. En wees blij dat jij het zo geweldig doet in het verkeer. Jou zal vast niks gebeuren het is te hopen dat je ook oud mag worden!
Cruza (14-3-2012 om 19:43)
Al de zoveelste keer dat hier een ongeluk gebeurd, vorig jaar was er ook al een oude vrouw doodgereden als ik mij niet vergis. en al vaker aanrijdingen en ongelukken gebeurd tijd dat de gemeente er eens iets aan doet!
Rick (14-3-2012 om 14:57)
@ Atie; Men mag een mening hebben, zelfs als die niet strookt met die van jou. Senioren hebben weinig respect verdiend sinds ze verantwoordelijk zijn voor de rotzooi waar wij nu tot ons 68'e mee opgescheept zijn. Als we geluk hebben. Wij zjin de dupe voor hun egoïstische levensstijl. Respect? Pfsh.
Rick (14-3-2012 om 14:53)
@ dima; Niet zo zeuren, taalgebruik was niets mis mee. Meneer mag dankbaar zijn dat andere mensen wel opletten. Als je te oud bent om jezelf veilig te houden, moet je maar alternatieve opties zoeken. Het in gevaar brengen van ander verkeer is erger dan geen respect tonen.
Pascalle (14-3-2012 om 11:57)
Wat een hypocriet gelul...over respect hebben...Pfff, ik ben het helemaal met Cynthia eens!!! Het gaat hier om verkeersveiligheid en niet om waarden en normen. Punt!
Cookie-instellingen beheren