Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 41 km

Bejaarde fietser aangereden Goes

Toegevoegd: 12-03-2012, 19.29 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Vanmiddag is een 80-jarige fietser uit Goes op het Stationsplein in die plaats gewond geraakt bij een aanrijding.


De man stak rond 15.00 uur zonder te kijken de weg over bij de Piet Heinstraat en kwam hierbij in botsing met een 25-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal.

De verwondingen van de bejaarde man bleken mee te vallen. Hij liep wat schaafwonden op en is behandeld door het ambulancepersoneel.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dotje79 (13-3-2012 om 16:43)
@cynthia geloof dat een curcus heropvoeden niet mis geplaatst zou zijn. het zou je familie zijn waar zo over gesproken word . geloof dat jij het een ander ook niet in dank af zou nemen als dat jou zou gebeuren .ik zou me dood schamen je spreek met respect over en naar ouderen
@allemaal (13-3-2012 om 16:06)
Cynthia heeft gelijk al had ze het iets netter kunnen zetten de ouderen horen het goede voorbeeld te geven zeggen ze altijd kijken,kijken,kijken erg belangrijk. wat zou er hier een gezeur staan als de bestuurder van de auto "fout"was geweest pfffff
Marijke (13-3-2012 om 15:58)
Idd Cynithia, ik werk namelijk met ouderen mensen in de zorg.
Marco (13-3-2012 om 14:05)
En schijnbaar weten jullie ook niet wat RESPECT betekend, want Cynth geef alleen haar mening en daar hoor je ook respect voor te hebben. De meeste stelers zijn ook de ouderen, je wil niet weten wat ik allemaal in de winkel ziet gebeuren, en nee ik geef ze niet aan.
Marco (13-3-2012 om 14:02)
Uhm sorry hoor, waarom zo allemaal op Cynthia? Meeste oudjes gaan vaker recht toe recht aan en ik heb zeker wel respect voor ouderen maar niet voor alle. Ik ken er genoeg die zomaar lopen te schelden om niks en als jullie die zouden kennen zou je ook geen respect voor hebben. Praat normaal jullie.
Roland (13-3-2012 om 13:22)
Snap de reactie van Cyntia wel alleen had de bewoording iets beter kunnen zijn. Het is idd lastig als er zomaar iemand oversteekt zonder op of om te kijken en als automobilist ben je hier eigenlijk altijd de schuldige partij. Deze situatie is zowel voor de beide partijen erg vervelend.
Cookie-instellingen beheren