Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Bejaarde fietser aangereden Goes

Toegevoegd: 12-03-2012, 19.29 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Vanmiddag is een 80-jarige fietser uit Goes op het Stationsplein in die plaats gewond geraakt bij een aanrijding.


De man stak rond 15.00 uur zonder te kijken de weg over bij de Piet Heinstraat en kwam hierbij in botsing met een 25-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal.

De verwondingen van de bejaarde man bleken mee te vallen. Hij liep wat schaafwonden op en is behandeld door het ambulancepersoneel.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Automobilist (13-3-2012 om 12:35)
Of je nu bij de Jumbo 30 km rijd - want harder mag niet - of ergens anders, in het verkeer geldt schijnbaar maar één regel : het is altijd de ander die fouten maakt!!
Iksus (13-3-2012 om 12:29)
Ik kan het niet goed zien, maar volgens mij is daar geen fietsersoversteekplaats en zijn die duidelijk voor en na de kruising aangegeven waar dat wel moet. maar ja, zelfs dat had hij dan ook al niet gezien ? tijd voor een rollator dus. zelfs dan zal hij toch nog het zebrapad moeten gebruiken.
Oud en nieuw (13-3-2012 om 12:16)
@ dima, hoezo verplicht ? ik ben helemaal niets verplicht en respect moet je verdienen en moet je niet proberen af te dwingen. wel verplicht is uitkijken als men oversteekt en een gelijke behandeling is zeer wenselijk, voor iedereen, dus ook voor ouderen.
Atie (13-3-2012 om 12:02)
Reactie op wat Cynthia schrijft: Zo praat je niet over de ouder medemens. Natuurlijk moeten ze uitkijken. Maar spreek a.u.b. met meer respect over de senioren. Als het goed is komt voor jou die tijd ook.
Dima (13-3-2012 om 11:54)
@Cynthia. Een beetje en meer respect voor ouderen ; ook wat betreft het taalgebruik zou wel op zijn pklaats zijn. KInderen, ouderen en dieren ... kwetsbaar en dienen daardoor zeker met respect en voorzichtigheid behandeld te worden. We zijn als jongeren verplicht deze houding aan te nemen ! aub.
Zeeuwse (13-3-2012 om 11:51)
Loes er staat toch duidelijk dat de man overstak zonder te kijken dus heeft niets te maken nu met dat een automobilist krap ophaald
Cookie-instellingen beheren