Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (12) steelt blikje drank

Toegevoegd: 15-03-2012, 11.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Rond 08.45 uur donderdagmorgen is een 12-jarige jongen uit de gemeente Borsele aangehouden voor een gepleegde winkeldiefstal.

De jongen had een blikje Bacardi-cola uit een supermarkt in de Marconistraat in Goes weggenomen, zonder dit af te rekenen. Winkelmedewerkers betrapten hem op de diefstal en door hen is hij ook aangehouden. Even hierna is hij overgedragen aan politieagenten van Politie Zeeland.


Hij is overgebracht naar het politiebureau, zijn ouders zijn in kennis gesteld en hij zal worden doorverwezen naar Bureau HALT.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (16-3-2012 om 13:05)
Ik heb vroeger ook iets gepikt en mijn vader nam me mee naar de winkel ,ik in tranen met tuiten het was zo afschuwelijk, maar nooit meer gedaan ,toen mijnzoon klein was pikte hij een rol snoep ,heb dezelfde procedure gevolgt het werkt,ook al is het hard!
Klant (16-3-2012 om 10:37)
Wat mensen dan nu goedkeuren!! Het was geen blikje sinas hoor. Als die winkel dat had goedgekeurd hadden ze zelf ook een fikse bekeuring gehad.Bacardi-Cola voor een snotneus.De ouders en school moeten juist blij zijn dat hij is gepakt. En laten we hopen dat hij er van leert. Personeel een pluim
Der spiegel (16-3-2012 om 09:54)
@ "Verbeter de wereld begin bij uzelf! ": mooi zo, en wanneer begint u zelf daarmee ? laat maar eens zien hoe dat moet dan !
René (16-3-2012 om 08:38)
@ Lion, vervolg; Indien de supermarkt belt naar de politie met de mededeling dat er een blikje is gestolen, zou het zonde van hun tijd zijn indien zij die aangifte zouden opnemen. Maar indien zij de kans aangeboden krijgen om 'te pakken', nemen zij die aan. Is het nu wat duidelijker? Groet René
René (16-3-2012 om 08:34)
@Lion (19:36). Sorry Lion, jouw stelling is niet correct. De politie doet wel degelijk wat bij een aangifte van je scooterdiefstal, maar wat je schrijft is natuurlijk niet eerlijk. Als jij met je maatjes iemand aanhoudt die jouw scooter steelt en je belt de politie, zit je in een gelijke situatie.
Willem (16-3-2012 om 07:33)
12 jaar: nu een blikje drank--straks een brommer--daarna een auto? geef dat jochie een flink pak slaag, echt jammer dat zoiets niet meer mag in dit pamporland. een geldboete van 250 euro zal afschrikkend werken. kan hij terugverdienen door een krantenwijk te nemen. die HALT "straf" stelt niets voor
Cookie-instellingen beheren