Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 49 km

Jongen (12) steelt blikje drank

Toegevoegd: 15-03-2012, 11.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Rond 08.45 uur donderdagmorgen is een 12-jarige jongen uit de gemeente Borsele aangehouden voor een gepleegde winkeldiefstal.

De jongen had een blikje Bacardi-cola uit een supermarkt in de Marconistraat in Goes weggenomen, zonder dit af te rekenen. Winkelmedewerkers betrapten hem op de diefstal en door hen is hij ook aangehouden. Even hierna is hij overgedragen aan politieagenten van Politie Zeeland.


Hij is overgebracht naar het politiebureau, zijn ouders zijn in kennis gesteld en hij zal worden doorverwezen naar Bureau HALT.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verbeter de wereld begin bij uzelf! (16-3-2012 om 00:49)
Vervolg: ten 4e: overdreven onnodig dit bericht! t kind vond t vast spannend dit een keer te doen, nou en? als echte criminelen inbreken, oude mensen enz. beroven, wordt er niet zo idioot gereageerd! lijkt wel of je ervan genieten, kan zelf zeker prima opvoeden?? verbeter de wereld, begin bij uzelf!
Verbeter de wereld, begin bij uzelf! (16-3-2012 om 00:42)
Ten 1e: waarom staat dit bericht hier? ten 2e: aan sommige overdreven reageerders: zelf nooit kind geweest, nooit keertje iets gepikt vroeger? stelletje heilige boontjes, geheel "schoon strafblad" zeker!? ten 3e:reacties over HALT: kind van 12 mág niet werken, kan dus ook geen "taakstraf" doen!
Renata (15-3-2012 om 22:42)
@Zeeuw: helemaal mee eens en ja, je krijgt inderdaad twijfels over de kwaliteit van het onderwijs..... jeetje.
Maria (15-3-2012 om 20:09)
Mag je niet stelen in Nedeland dan?? Nooit geweten ;-p Nee, je kunt het beter gelijk goed doen,want hoe meer je steelt,des te minder straf dus.. 3x halen,1x betalen zeg maar..
Lion (15-3-2012 om 19:36)
Tjonge,keur het niet goed hoor.maar 12 jaar,en naar halt voor een blikje pffff. tis idd zo doe je aangifte van diefstal scooter,doen ze niks,nu een kind kan je wel aanpakken heey,te triest voor woorden. is ie ook in de boeien geslagen?
Marijke (15-3-2012 om 19:27)
Terugsturen naar de supermarkt en hard in het openbaar excuses aanbieden aan de baas zodat al het winkelend personeel dit hoort en daarna een fikse geldboete aan zijn gat. Dit doet ie géén tweede keer!!!
Cookie-instellingen beheren