Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij botsing

Toegevoegd: 17-03-2012, 13.58 uur - Update: 18-03-2012, 15.58 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Bij een botsing in Krabbendijke is zaterdag aan het begin van de middag een motorrijder gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 12.25 uur op de kruising Meiboom - Oude Rijksweg (N289) in botsing met een personenauto. De motorrijder kwam ten val en raakte gewond. Aanvankelijk werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen, maar die bleek niet nodig te zijn.

Volgens de politie is het slachtoffer een 43-jarige man uit de gemeente Reimerswaal. Rond het genoemde tijdstip reed een 29-jarige automobilist uit Den Haag over de Oude Rijksweg. Uit tegenovergestelde richting kwamen twee motorrijders.

De automobilist wilde linksaf slaan en verleende nog voorrang aan de eerste motorrijder. Daarna sloeg hij af en kwam in botsing met de tweede motorrijder, de 43-jarige man. Deze werd gelanceerd en kwam een stuk verderop weer op de weg terecht. De gewonde is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom vervoerd.
 
Vanwege de botsing was de Oude Rijksweg enige tijd deels afgesloten voor het verkeer. Er werd een omleiding ingesteld. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (17-3-2012 om 19:09)
Er zijn ook nog motorrijders die het hele jaar doorrijden net als ik. Helaas zie ik het ook in het voorjaar, de "mooiweerrijders" in hun spijkerbroek op de motor. Jammer dat dit soort bestuurders niet meer met hun verstand rijden en om te beginnen fatsoenlijke beschermende kleding dragen.
Marja (17-3-2012 om 18:55)
Ja hoor!het zeurseizoen over motorrijders is ook weer geopend altijd de motorrijder die moet uitkkkkijken?snelheid heeft niks te maken met slecht beheersen van een motor en automobilisten hebben soms gewoon geen zicht op een motorrijde geef ze ook ruimte!dit ongeluk is voorrangsfout van automobilist
XT660X (17-3-2012 om 18:51)
Heerlijk dat geluid, dit hoort bij het voorjaar! Het is volgens mij niet; Da's nummer 1, maar; helaas nummer 1. Hopelijk komt de motorrijder er boven op en kan hij weer snel gaan rijden. Dit was zo ik begreep een egt ongeval en had weinig met snelheid te maken. Maar "we" zijn wel wakker geschut!
M (17-3-2012 om 18:26)
Sorry hoor ..... maar uit 2 van de 2 reacties die hier staan maak ik op dat de motorrijder gelijk de schuldige is!!!! Zullen we eerst even afwachten of dat hier ook echt het geval is??
Zeelandboy (17-3-2012 om 18:10)
Willen jullie niet zo snel oordelen. Pas als je het ziet gebeuren weet je wat er gebeurt is. De moterrijder is gewoon door een afslaande auto over het hoofd gezien. Jammer dat jullie al komen met jullie voor ordelen over moterrijders.
Bakkersjors (17-3-2012 om 17:56)
En letten JULLIE wel goed op dan? Foto`s kijken kunnen jullie in ieder geval niet. Als je maar een beetje goed kijkt zie je dat de auto voorrang had MOETEN geven, en dat niet gedaan heeft. Dus niet te snel oordelen. Met vr. gr. Sabre òòk een motorrijder.
Cookie-instellingen beheren