Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder had geen verblijfsvergunning

Toegevoegd: 05-04-2012, 10.31 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De motorrijder die vorige week een jongetje aanreed en doorreed was niet in het bezit van een verblijfsvergunning. Dat meldt de politie.

De botsing vond plaats op dinsdag 27 maart. Op de Troelstralaan in Goes reed iemand op een Suzuki motorfiets door nadat hij een 11 jarig jongetje had aangereden op het zebrapad. Er werd een onderzoek ingesteld naar zijn identiteit. Een deel van het kenteken bleek bekend.


Tevens was er een onderdeel van de motor op de plaats van het ongeval achtergebleven. Hieruit is naar voren gekomen dat het een motorfiets van het merk en type Suzuki GSX-R1000 betrof. Ook bleek de motorrijder te zijn vastgelegd op de bewakingsbeelden van het BP tankstation op de Troelstralaan, dit bevestigde het merk en type motor
 
Met het deel van het kenteken en de combinatie van de motorfiets kwam na onderzoek uiteindelijk een eigenaar in Middelburg naar voren. Deze verklaarde dat hij zijn motorfiets had uitgeleend aan een inwoner van Goes. De motorfiets is vervolgens in Middelburg inbeslaggenomen.

De eigenaar heeft vervolgens de bestuurder telefonisch in kennis gesteld. Deze heeft zich vervolgens op het politiebureau te Goes gemeld. Het betreft een 23-jarige man uit Goes. De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en bleek geen verblijfsvergunning te hebben.

De man is nadat hij is gehoord over de zaak in vreemdelingenbewaring gegaan. Er zal ook een proces-verbaal worden opgemaakt tegen de man voor het rijden zonder rijbewijs en het verlaten van een plaats ongeval.
 
Zie ook:
- Doorgereden motorrijder meldt zich (01-04-2012)
- Meer informatie over doorgereden motorrijder (28-03-2012)
- Motorrijder rijdt door na aanrijding (27-03-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (6-4-2012 om 12:53)
Netjes gewerkt door de politie. Toch de dader gevonden!!
Renata (5-4-2012 om 22:04)
En de eigenaar van de motor? Motor uitlenen aan iemand zonder rijbewijs? Hoop dat die de motor niet terug krijgt.
Marja (5-4-2012 om 18:54)
Zo gauw mogelijk het land uit met dit soort en nooit meer er in, en voordat hij uitgezet word hier berechten en straf uit laten zitten in land van herkomst want voor zulk soort tuig kunnen wij nederlanders weer eens opdraaien en betalen
Willem (5-4-2012 om 17:24)
Die vent zwaar beboeten en meteen uitzetten. detentie hier kost alleen maar belastinggeld. en meteen tot ongewenst persoon verklaren. we hebben genoeg eigen criminelen. en de gevangenissen zitten vol met allochtonen. die kosten ons al miljoenen.
Francois (5-4-2012 om 16:11)
Blijkbaar is hij er niet met een meldplicht vanaf gekomen. En vergeet niet, vreemdelingenbewaring (detentie) kan oplopen tot meer dan een jaar.
Anja (5-4-2012 om 15:57)
Zijn ze dan ook zo slim geweest om die persoon uit te zetten nu hadden ze hem tenminste en als ze hem laten lopen dan moeten ze maar zien dat ze hem nog vinden
Cookie-instellingen beheren