Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Man bedreigt spelende kinderen

Toegevoegd: 08-04-2012, 12.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagmiddag rond 14.45 uur is een 56-jarige man uit Vlissingen aangehouden wegens bedreiging. 


De man wordt ervan verdacht kort daarvoor, aan het Kleiwegpad in Vlissingen, twee spelende jongens te hebben bedreigd. De jongens, van 11 en 12 jaar oud beiden uit Vlissingen, waren aan het voetballen op een pleintje nabij de Kleiweg.

Nadat de bal enkele malen bij de man in de buurt kwam, liep hij op de jongens af en bedreigde hen. De man is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (9-4-2012 om 10:42)
Ik zou dan ook grag willen weten wat nu precies de bedreigende woorden zijngweest. Want als oudere zeg ik ook leens wat tegen de jongeren,maar je wilt niet weten wat de jeugd voor bedreigingen naar ons oudere doen,dan kan je de halve jeugd wel vastzetten want wij staan machteloos.
Arie (8-4-2012 om 21:08)
Waaruit bestond die bedreiging dan? 'Als je dat nog een keer doet dan zwaait er wat' is tenslotte ook een dreigement, maar tegelijkertijd meestal een loze kreet.
Loes (8-4-2012 om 18:17)
Hoe brutaal waren die gasten dan niet? van 11 en 12 kunnen er ook wat van hoor.
Bert schotsman (8-4-2012 om 18:15)
Ik zou het verhaal van die man wel eens willen horen. Zomaar vanuit niks bedreigen ??????? Er zal wel iets anders aan de hand zijn. Bert
Jan (8-4-2012 om 16:22)
Geweldig weer hoor. kinderen van tegenwoordig denken dat alles maar kan en als je dan boos wordt , ja natuurlijk dan komt de politie wel. en Roel misschien kan ik jou eens bellen om hier de overlast aan te pakken? gemeente en politie staan absoluut machteloos en jij hebt er blijkbaar verstand van
Zeeuws meisje (8-4-2012 om 15:36)
Sorry Roel ik zie genoeg om soms wel eens te denken dat die kids maar alles kunnen en mogen doen heb jij wel eens een jongen van die leeftijd gevraagd om ergens anders te gaan voetballen je krijgt een middelvinger en een taal die er dan uit komt nee kan best die man begrijpen al mag dit niet
Cookie-instellingen beheren