Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man bedreigt spelende kinderen

Toegevoegd: 08-04-2012, 12.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagmiddag rond 14.45 uur is een 56-jarige man uit Vlissingen aangehouden wegens bedreiging. 


De man wordt ervan verdacht kort daarvoor, aan het Kleiwegpad in Vlissingen, twee spelende jongens te hebben bedreigd. De jongens, van 11 en 12 jaar oud beiden uit Vlissingen, waren aan het voetballen op een pleintje nabij de Kleiweg.

Nadat de bal enkele malen bij de man in de buurt kwam, liep hij op de jongens af en bedreigde hen. De man is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (8-4-2012 om 14:54)
Zielig hoor, deze man. Waarom moet je voetballende kinderen bedreigen om hun kinderspel, je bent wel erg laf als je kinderen op zo'n manier te woord staat ( of nog erger...) Héél stoer gedaan.
Peter (8-4-2012 om 14:33)
Je kan wel vertellen hoe het moet of hoort. Die man heeft misschien wel tig x gewaarschuwd en toen een beetje kracht in zijn bewoording gebruikt. Je weet hoe jongens op die leeftijd zijn. Lekker uitdagen. Of ben je niet jong geweest. Tzal allemaal niet zo'n vaart lopen denk ik. Is echt iets van deze tijd, als ouder gelijk de politie bellen. Kom op ze lachen erom en gaan ergens anders spelen met de bal. Denk dat die jongens er geen last van hebben alleen maar lol achteraf net als ons vroeger.
Mikkie (8-4-2012 om 14:26)
Tegenwoordig kunnen ze erg weinig verdragen van kinderen. ze vergeten dat ze ook jong zijn geweest. heel goed dat de ouders het zo aangepakt hebben. respect mama van n zoon van 9
Petra (8-4-2012 om 13:59)
Gebeurt heel vaak de ouderen zeggen kinderen spelen niet meer buiten maar als ze buitenspelen geven ze overlast heb het ook regelmatig aan de hand jammer hoor
Pippa (8-4-2012 om 13:46)
Deze jongens waren aan het voetballen ,mag dat ook al niet? Gestoorde man! Laat die kinderen met rust!
Roel (8-4-2012 om 13:01)
Bedreiging keur ik volledig af .Er zijn zoveel andere manieren om je ongenoegen te uiten op een positieve en veel effectievere manier. Het gaat hier om jongens van 11 en 12. Denk na!!
Cookie-instellingen beheren