Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ernstig ongeluk Zeedijk Hansweert

Toegevoegd: 09-04-2012, 22.14 uur - Update: 10-04-2012, 08.54 uur
Door: Roland de Jong
HANSWEERT - Op de Zeedijk zijn maandagavond twee mensen gewond geraakt bij een ernstig verkeersongeluk.

Door nog onbekende oorzaak vloog rond 20.30 uur een personenauto uit een bocht, belandde in een sloot, werd gelanceerd en belandde een flink stuk verder op zijn kop op een akker. In de auto zaten twee mensen, een 62-jarige man en een 59-jarige vrouw. Zij zijn beiden afkomstig uit de gemeente Borsele. Bij aankomst van de politie was de man niet aanspreekbaar en de vrouw nauwelijks.


Er werden drie ambulances ingezet. Er werd ook een traumateam uit Rotterdam opgeroepen, maar dit werd niet meer ingezet. De brandweer werd opgeroepen omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Niemand zat ernstig bekneld. De brandweer heeft wel geassisteerd bij het overbrengen van de slachtoffers van de akker naar de andere zijde van de sloot. De twee slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis met de ambulance.

Een arts heeft bloed geprikt bij de man om uit te sluiten of de man gedronken had ten tijde van de autorit. Hier wordt nog onderzoek naar gedaan bij het Nederlands Forensisch Instituut. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse heeft op de plaats van het ongeval een onderzoek ingesteld. De resultaten van dit onderzoek zijn nog niet bekend. De weg was vanwege het ongeluk worden afgesloten. De politie zorgde voor een omleiding.

Er zijn door de agenten ter plaatse twee getuigen gehoord die de auto even tevoren hebben zien rijden. De slachtoffers van het ongeluk liggen nog in het ziekenhuis.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Analist (12-4-2012 om 19:55)
@H Ik lees nergens dat er iemand beweerd dat hij weet hoe het gebeurd is, maar gelukkig is een ieder vrij om hier zijn of haar mening te geven. Berichtjes zoals jij plaatst doen echt niet de mensen hun mond dichtsnoeren. Dat moet vooral zo blijven.
H (11-4-2012 om 17:36)
Jullie weten glad niet hoe het is gebeurd dus wat zitten je eigen nu druk te maken net als of jullie je eigen altijd aan de regels houden!!! Niemand is perfect dus hou even je koppen dicht en hou het gewoon lekker voor je eigen.
Analist (11-4-2012 om 00:11)
@A Je hebt volkomen gelijk, olie, een dier, een technisch mankement. Ja hoor, kan allemaal, maar met 60 km/u ben ik er haast zeker van dat het verhaal dan was geƫindigd bij: "belandde in een sloot". @B, hij had beter aan zijn medemens kunnen denken die naast hem zat. @Peet, "Hel wijze woorden".
A (11-4-2012 om 00:10)
@Peet Ik denk ook als bezorgde ouder, ongelukken gebeuren helaas en niet alleen daar. Kennis van me is gelanceerd op 80 weg door technisch mankement en niet door snelheid, dit kan dus gebeuren. Oordelen/speculeren is erg makkelijk maar zinloos en kwetsend.
Joey (10-4-2012 om 23:45)
@A en anderen: deze weg is lokaal bekend als zijnde gevaarlijk, er lag geen olie op de weg en als er 1 ding is wat zeker is: gezien de vlucht en landing is er zeer duidelijk veeeel te hard gereden. onder de 80 haal je het niet over de sloot en ondersteboven door de akker heen.
Peet (10-4-2012 om 18:07)
@A Denk allereerst eens aan mijn kinderen die daar iedere dag fietsen terwijl de auto's er met een noodgang voorbij rijden!!!! Gelanceerd op een 60 km weg?????
Cookie-instellingen beheren