Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Eigenaar dode hond opgepakt

Toegevoegd: 04-05-2012, 22.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Door de politie is donderdagavond in zijn woning een 20-jarige Vlissinger aangehouden. Hij was de eigenaar van de dode hond die in februari werd gevonden in een vijver in Goes. 

Door de politie werd een getuigenoproep geplaatst in de media. Hierop reageerde een getuige die meer informatie kon verstrekken. Door de dierenpolitie werd een nader onderzoek ingesteld en zo kwam die uiteindelijk terecht bij de Vlissinger. 


De Vlissinger is vandaag gehoord maar hij ontkent alle betrokkenheid. Na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld maar hij zal voor de rechter moeten verschijnen. 

Zie ook:
- 24/02/2012: Dode hond gedumpt in Goes


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ThisisME (5-5-2012 om 08:01)
Hoop dat die flink gestraft wordt!!!
Loes (5-5-2012 om 07:35)
En dan word ie vrijgelaten???? en deze houdt van honden? weet je hoe ziek je bent als je je hond dumpt in een vijver...hij zou een flinke boete moeten krijgen en een celstraf..
Elly (5-5-2012 om 00:20)
Treurig als je niet voor je hond kan (wil) zorgen doe hem dan naar asiel maar nimmer op zulke wijze is laf ongekent zoiets, laat de persoon er meer dan spijt van krijgen e zijn boete er voor krijgen!
Cookie-instellingen beheren