Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Auto ongeluk Vlissingen reed door

Toegevoegd: 20-06-2012, 20.17 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De auto die vanochtend in Vlissingen betrokken was bij een botsing reed na het ongeluk door. Dat meldt de politie.


De aanrijding vond rond 09.10 uur plaats op de kruising President Rooseveltlaan - Mercuriusweg. Na de botsing klaagde de scooterrijder over pijn in de heup. Zodoende werd er een ambulance opgeroepen.

De 17-jarige bestuurder van de snorfiets uit Oost-Souburg reed volgens de politie tegen het verkeer in over het fietspad aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Op de kruising met de Mercuriusweg kreeg hij geen voorrang van een voor hem van links komende donkere personenauto.

Door de aanrijding kwam de snorfietser ten val. Hij hield aan de aanrijding een zwaar gekneusde rib en blauwe plekken over. Zijn snorfiets raakte vernield. De personenauto reed na de aanrijding door in de richting van de Nieuwe Vlissingseweg.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook:
- Botsing scooter en auto Vlissingen (20-06-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (21-6-2012 om 13:00)
Piet, als er geen midden streep(al dan niet onderbroken) is dan is het maar1 kant op rijden Je komt als automobilist al ogen te kort en dan ook nog de rotonde verkeerd om rijden dan vraag je om problemen. Iedereen die daar regelmatig rijdt heeft wel al eens een bijna ongeval meegemaakt. Opletten dus
Esmee (21-6-2012 om 11:21)
Alsmde auto mobilist gewoon had blijven staan,had hij waarschijnlijk alleen een boete gehad op het moment dat hij doorrijd is hij strafbaar..hij/zij heeft het zichzelf dus moeilijker gemaakt dan het is
Mina (21-6-2012 om 10:02)
Als je het mij vraagt zijn ze allebei verkeerd. Scooter had niet tegen het verkeer in moeten rijden, en de bestuurder had niet weg moeten rijden na het ongeval. Heb de scooterrijder wel gezien rond 9.45 en liep idd wel erg mank. Langs deze weg beterschap ermee
Jansje (21-6-2012 om 09:38)
Buiten dat zowel de snorfietser als de autobestuurder fout zijn, is dit typisch een geval van de nieuwe wet die fietsers en aanverwante weggebruikers, altijd gelijk geven. Op een oversteekplaats zie je fietsers etc. zonder op of om te kijken gewoon de weg op rijden. ZIJ hebben gelijk.
Pacoya (21-6-2012 om 09:21)
Had de scooter maar niet tegen het verkeer in moeten rijden, als het goed is en hij is slim doet hij dit niet meer. Het is een pijnlijke les maar als het goed is heeft die ervan geleerd. En automobilist had niet door mogen rijden ook fout.
Bianca (21-6-2012 om 08:52)
Begrijp wel dat de automobilist is doorgereden, hij wordt straks in een kwaad daglicht gezet omat die al bestuurder op had moeten letten... En dat terwijl de scooter tegen het verkeer in rijd... Hij heeft geluk dat hij alleen wat pijn aan zijn hup had....het had veel erger kunnen aflopen!!!
Cookie-instellingen beheren