Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto ongeluk Vlissingen reed door

Toegevoegd: 20-06-2012, 20.17 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De auto die vanochtend in Vlissingen betrokken was bij een botsing reed na het ongeluk door. Dat meldt de politie.


De aanrijding vond rond 09.10 uur plaats op de kruising President Rooseveltlaan - Mercuriusweg. Na de botsing klaagde de scooterrijder over pijn in de heup. Zodoende werd er een ambulance opgeroepen.

De 17-jarige bestuurder van de snorfiets uit Oost-Souburg reed volgens de politie tegen het verkeer in over het fietspad aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Op de kruising met de Mercuriusweg kreeg hij geen voorrang van een voor hem van links komende donkere personenauto.

Door de aanrijding kwam de snorfietser ten val. Hij hield aan de aanrijding een zwaar gekneusde rib en blauwe plekken over. Zijn snorfiets raakte vernield. De personenauto reed na de aanrijding door in de richting van de Nieuwe Vlissingseweg.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook:
- Botsing scooter en auto Vlissingen (20-06-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (21-6-2012 om 08:51)
Het is te hopen dat de verkeersdeskundigen op het gemeente huis dit bericht ook lezen. De situatie is al vanaf het begin onduidelijk. Als het eenrichtingsverkeers is geef dat dan ook duidelijk aan met de juiste bebording. Zo voorkomen we een hoop problemen.
Duc (21-6-2012 om 08:37)
De politie zoekt naar de "dader", maar heeft die snorfietser ook een bekeuring gekregen voor tegen het verkeer inrijden? Miss zou die er eens van uit moeten gaan dat hij/zij géén voorrang krijgt als je ergens rijdt waar je niet mag rijden.
Loes (21-6-2012 om 05:56)
Janse, je moet rekening houden met alles..de mensen denken dat ze jezus zijn en zijn ook niet slim
Vlissingse (21-6-2012 om 00:22)
Wat die scooterrijder deed was fout ja, maar dat geeft de bestuurder nog niet het recht om door te rijden, doorrijden na ongeval is nog altijd strafbaar.
Ikke (21-6-2012 om 00:07)
En dan is de automobilist altijd fout grote onzin de brom/snor fiets die is fout want als je als automobilist de verkeerde plaats op de weg in neemt krijg je zo een prent aan je broek
Vlissinger (20-6-2012 om 23:23)
Voorrang willen? nee. voorrang hebben. De automobilist had gewoon beter moeten kijken, simpel. hopen dat deze man/vrouw snel gepakt wordt.
Cookie-instellingen beheren