Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automatische melding in Wolphaartsdijk blijkt loos alarm

Toegevoegd: 05-11-2004, 23.01 uur
Door: Manfred Berrevoets & Willem van de Weele [HVZeeland.nl]

WOLPHAARTSDIJK - De brandweer van 's-Heer Arendskerke, Goes en Wolphaartsdijk moesten vrijdagmiddag uitrukken voor een automatische brandmelding bij Stichting Ardijn aan de Perponcherpolderweg in Wolphaartsdijk.

Rond 15.30 uur werden de tankautospuit van 's-Heer Arendskerke (4740) en de autoladder (4750) van de brandweer Goes opgeroepen voor deze melding. Vanwege de bezetting van de tankautospuit(4740) werd 8 minuten later de brandweer van Wolphaartsdijk met de tankautospuit(4746) opgeroepen.

Na onderzoek bleek het om een loos alarm te gaan, een melder in de kelder was de oorzaak van de melding. Ten tijde van de melding waren er geen bewoners in het pand aanwezig. De Officier van Dienst (4795) is ook ter plaatse geweest


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750