Weerbericht:
Vanochtend vooral in het zuiden wat regen, vanmiddag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 29 km

Ernstig letsel bij schietclub Vlissingen

Toegevoegd: 28-06-2012, 21.43 uur - Update: 29-06-2012, 01.28 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij schietvereniging De Fles in Vlissingen is vanavond een 66-jarige Vlissinger zwaargewond geraakt.


Rond 20.40 uur werd duidelijk dat er iets mis was bij de schietclub. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter richting het clubgebouw aan het Baskenburgplein gestuurd. De politie rukte ook massaal uit.

De politie sprak eerder vanavond over een vermoedelijke poging tot zelfdoding, maar later werd deze mededeling teruggedraaid. Volgens de politie is het slachtoffer ernstig gewond geraakt aan zijn hoofd. Het politieonderzoek is afgerond. Volgens een woordvoerder is er geen sprake van een misdrijf.

De technische recherche is ter plekke geweest om onderzoek te doen. Het terrein werd afgezet en publiek wordt ruim op afstand gehouden. Het slachtoffer is volgens de politie met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam. Meer is op dit moment over zijn toestand nog niet bekend. De man is lid van de schietvereniging.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ard (29-6-2012 om 15:26)
Sterkte aan alle leden van schietvereiging De Fles en aan de familie Weet uit ervaring hoe voorzichtig iedereen is op de club @ willyGa niet zomaar dingen zeggen waar je geen verstand van hebt, deze mensen oefenen een sport uit waar ze serieus mee bezig zijn. uw hobby word toch ook niet verboden
R (29-6-2012 om 13:05)
Sterkte aan alle betrokkenen maar waarom gaat het slachtoffer niet met de lifeliner mee naar R'dam i.p.v. over de weg.?? over de weg geeft toch meer kans op problemen
Willy (29-6-2012 om 06:09)
Een schietclub zo 1900 ,verbieden zulke clubjes komt alleen maar ellende van
Peter (29-6-2012 om 00:54)
Verschrikkelijk dit nieuws. Ik wens alle betrokkene erg veel sterkte toe. Gelukkig gebeuren er in deze sport zeer weinig ongelukken en laten we hopen dat dit ook zo blijft. Ondanks de vaak negatieve publiciteit, wil ik benadrukken dat dit echt een betreurenswaardige uitzondering is.
Cookie-instellingen beheren