Ongeluk op natte A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 27-07-2012, 21.43 uur

Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Bij een verkeersongeval op de A58 bij Arnemuiden zijn vanavond zeker twee mensen gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 20.25 uur tussen het dorp Arnemuiden en het Malardviaduct bij de Sloedam. Bij de botsing waren twee personenauto's betrokken. Eén van de auto's kwam tegen de vangrail tot stilstand. Naast twee ambulanceteams werden ook meerdere brandweerwagens opgeroepen maar er zat niemand bekneld. De brandweer heeft wel geassisteerd..

Het regende op het moment van het ongeluk hard. Dit gedeelte van de snelweg is berucht om de vele ongelukken als gevolg van aquaplaning. Of dit ongeval ook het gevolg is van glad wegdek door neerslag is nog niet zeker. De regen zorgde in ieder geval voor veel ongemak (foto's 9 t/m 12).

Vanwege het ongeluk was één van de twee rijbanen enige tijd afgesloten voor het verkeer. Rijkswaterstaat zorgde er voor dat het naderende verkeer afremde en veilig langs het ongeluk kon rijden. Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen om de auto's weg te slepen.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (28-7-2012 om 03:23)
Je mag er 130 rijden, maar het mag ook minder hoor. Dat doe je dus bij b.v. zware regenval. Ik kom er dagelijks langs, met een motor (dus maar 2 wielen) Ken het probleem niet. Een bord plaatsen met het verzoek Uw snelheid aan te passen lijkt me een goed idée
Vlissinger (28-7-2012 om 00:48)
Henri is gelukkig de perfecte chauffeur hier. gelukkig zet je zelf de domste reactie Er moet eerst een dode vallen voor daar het asfalt vernieuwd wordt, zo gaat dat hier.maar zelfs met nieuwe banden red je het daar niet je wagen netjes rechtdoor te houden. er ligt daar gewoon een zwembad op de weg.
Loes (27-7-2012 om 23:42)
Er word gewoon te hard gereden in de omstandigheden, als het sneeuwt rij je toch ook geen 130? maar vele begrijpen het niet... er word ook rakelings daar langs je gereden....je hoeft geen 130 te rijden, het mag!!en als ik 100 wil rijden dan doe ik dat! scheelt mij een hoop kosten..en ik kom er ook
Ria (27-7-2012 om 23:39)
En er staat nog niet eens een waarschuwingsbord!!!! Wat een laksheid.........er is al zóveel gebeurd op dat stukje
Henri (27-7-2012 om 22:57)
Uhhm ik weet niet, leer je niet met aqua-plannage dat je gas loslaat en niet sturen of remmen?? Hoezo nu weer zo'n domme reactie dat het schuld van regen was ? Leuk voor verzekeringen moeten we strax regen,sneeuw en te felle zon extra-verzekeren ? Gewoon menselijke fout of geen geld voor banden !
Remco (27-7-2012 om 22:55)
Tja, vette pech of niet aangepast aan de weersomstandigheden?? Gelukkig geen dooien of zwaargewonden