Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dierenbeul snijdt hals pony's door

Toegevoegd: 29-07-2012, 15.54 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft een 50-jarige man zaterdag bij twee pony's de hals doorgesneden. De man is opgepakt.


De Axelaar kwam rond 20.00 uur zelf naar het politiebureau in Terneuzen om zijn bizarre daad op te biechten. Toen agenten een kijkje gingen nemen op de plaats waar de dieren stonden, een wei aan de Goesseweg tussen Terneuzen en Hoek, troffen zij de twee pony's inderdaad aan.

Eén van de pony's was reeds overleden en er kwam een dierenarts ter plekke om de andere pony te laten inslapen. De dader is in verzekering gesteld en overgebracht naar de gevangenis in Middelburg. Hij was onder invloed van alcohol toen hij zich op het politiebureau meldde.

Wat de man heeft aangezet tot zijn daad is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (30-7-2012 om 10:31)
Krijg er gewoon de rillingen van. waarom doe je zoiets spoor je echt niet hoor dan ben je gewoon ziek
Alcohol maakt meer kapot (30-7-2012 om 10:31)
En toch blijven volhouden dat cannabis overlast geeft en alcohol gewoon kan zonder problemen, dit beest hoeft echt geen pasje te laten zien bij de supermarkt. en het waren maar dieren, dus straks zit ie alweer in de kroeg. morgen pakt ie dol van de alcohol een klein kind om te onthoofden.
? (30-7-2012 om 10:17)
@steef dus als ik t goed begrijp was hij de eigenaar van de pony's? nou dan komt er enkel maar meer woede wie dood zn eigen paarden? dan houd je er niet van dan is er iets goed mis als hij er niet voor kan zorgen kun je ze een goed ander leven bezorgen maar moet je ze niet doden staffen die handel
Johan (30-7-2012 om 09:01)
Laat iemand me maar ff weten wie deze man is!!!!!!!!!!!!
Martine (30-7-2012 om 02:18)
Zo een zieke geest,maar hetzelfde doen.......Voordat hij met een mens hetzelfde doet.Hoewel je gaat van de dieren houden als je de mensen leert kennen....Wat bezielt deze mensen??Word er misselijk van BAH.......Straffen die hap en zwaaaaaaar
Marco (30-7-2012 om 00:03)
Er is al veel over geschreven. Daar heb ik niet veel aan toe te voegen. Behalve dat ik het jammer vindt dat 'alcohol' gebruik erin vermeld is. Deze 'zieke' persoon had dit zonder óók bedacht ! En zoals reeds gezegt, kan hij dít nogmaals ! Wees gewaarschuwd. Rechter wens ik veel succes !!!
Cookie-instellingen beheren