Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Fietsers gewond in Haamstede

Toegevoegd: 29-07-2012, 18.12 uur - Update: 29-07-2012, 21.07 uur
Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - Op de N57 bij Burgh-Haamstede zijn vanochtend vier fietsers en een bromfietser met elkaar in botsing gekomen.


De bromfietser kwam rond 11.00 uur uit de tegenovergestelde richting van de wielrenners en begon te slingeren. De fietsers konden hem niet meer ontwijken en zowel de bromfietser en 4 fietsers kwamen ten val.

De bromfietser is naar het ziekenhuis vervoerd. Eén van de fietsers, een 25-jarige man uit Goes, is met arm- en beenletsel eveneens naar het ziekenhuis gebracht. De overige gevallen fietsers liepen schaafwonden op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter. (31-7-2012 om 18:52)
Waarom altijd van die domme reacties als er fietsers bij betrokken zijn. Per definitie hebben zij het gedaan. Dus Jaap en Jeremy en M1, doe nou eens iets minder stom en raaskal niet zo. Het kan ook zo dat een andere verkeersdeelnemer fout is, zoals NU!!!
Jeremy (30-7-2012 om 10:42)
Moeilijk te zeggen, maar er staat weer wel dat de wielrenners niet meer konden uitwijken. geen wonder, ze rijden meestal als gestooden en komen statistisch gezien ook veel te veel voor bij ongelukken. ik bepleit dan ook een extra verplichte verzekering voor racefietsen.
M1 (30-7-2012 om 10:38)
Wielrenners in een groep zijn vaak zeer gevaarlijk. Ze rijden te hard en te kort op elkaar, waardoor tijdig remmen en uitwijken door hun onmogelijk wordt. Daar komt nog bij dat ze vaak op plaatsen rijden op de weg, waar het helemaal niet is toegestaan om te fietsen.
Hoef je niet te weten (29-7-2012 om 21:44)
Het peleton reed gwn netjes aan de kant die bromfietser had een hengel van 4 meter mee en kon er gwn langs. Dus @Jaap Verkeer ik zou maar rustig doen want je zit helemaal verkeerd!
Jaap Verkeer (29-7-2012 om 21:23)
Die wielerpeletons denken dat ze overal het recht op de hele weg hebben. Ze houden zich zelden of nooit aan verplichte fietspaden en denken dat ze het eeuwige leven hebben. Dat die brommer begon te slingeren zal wel geweest zijn omdat hij niet meer wist waar hij er langs moest.
Cookie-instellingen beheren