Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omstanders halen hond uit snikhete auto

Toegevoegd: 11-08-2012, 14.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT ANNALAND - Vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur werd de politie naar de Havenweg in Sint Annaland geroepen. Daar was door omstanders een hond uit een hete auto gehaald. 


De auto stond in de volle zon en één van de omstanders kon, zonder schade, het raam omlaag duwen en de hond bevrijden. Daarna is de hond gekoeld en van water voorzien.  

De eigenaren van de hond hebben een bekeuring gekregen van driehonderd euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Abczeeuw (11-8-2012 om 17:17)
Wanneer leren mensen het nu eens. Als de zon schijnt laat je geen hond in de auto. Vind je dat vervelend, moet je geen hond nemen. Je laat je kind toch ook niet achter? Gewoon dmishandeling
Mathilda (11-8-2012 om 16:53)
Beste dierenvrienden. snappen sommige mensen nog steeds niet dat je de diren thuis moet laten met dat warme weer. zet die mensen eens zelf in een kamer met 28gr zonder drinken. weten ze hoe het voelt.
Inge (11-8-2012 om 16:39)
Een bekeuring, is dat nou alles!!?
Hondje (11-8-2012 om 16:03)
Ik zou graag de eigenaar van de hond zelf in die auto willen stoppen zonder ramen open en in de volle zon bij een temperatuur boven de 20 graden, kijken hoe lang hij/zij het volhoudt. Laat het dier dan toch ook thuis als het niet altijd mee kan. Je bent in mijn ogen een slechte baas of baasin.
Cookie-instellingen beheren