Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verwaarloost huisdieren

Toegevoegd: 25-08-2012, 00.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 61-jarige man uit de gemeente Goes is vrijdagmiddag rond 14.30 uur bestuursdwang aangezegd vanwege het feit dat hij zijn huisdieren niet goed verzorgd. 

Een Zeeuwse agent van de dierenpolitie trof in de tuin van de man slecht verzorgde konijnen en duiven aan. De beesten verbleven in een dikke laag mest en hadden geen eten of drinken tot hun beschikking. Samen met een medewerker van de Landelijke Inspectiedienst heeft de dierenpolitieagent een controle uitgevoerd bij de man.


Tegen de 61-jarige wordt proces-verbaal opgemaakt. De man heeft drie weken de tijd gekregen om alles op te ruimen. Doet hij dit niet dan volgen hoge boetes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sas van gent (25-8-2012 om 14:03)
Ze moesten hem ook in een kooi zetten zonder eten en drinken en er ook een aantal weken niet naar kijken . Ben benieuwd of hij dan door zou hebben wat zijn dieren hebben afgezien
Tweety (25-8-2012 om 12:20)
Weg halen die beesten .zo iemand kan niet voor beesten zorgen hij moet zelf maar eens tot aan zijn nek in de drek zitten ik snap zo iemand nietr neemt dan geen beesten als je er niet voor of wil zorggen
Marco (25-8-2012 om 10:50)
Wat ik uit het berichtje niet kan opmaken is, wat gebeurd er nú met de dieren ! Als die man al geen geld heeft om ze nu te voeren, zal hij dat dan wél hebben na het betalen van de boete ? Zolang die dieren dáár zitten, zijn ze dus ten dode opgeschreven. Weghalen én de man een cursus dierverzorging.
Bep (25-8-2012 om 10:47)
Sluit deze vent op, en geef hem 3 weken geen eten en drinken. Kijken of hij het ook zo lekker vindt. En dan nog even wachten tot het weer wat warmer wordt dat is beter voor deze man. Hoe lang zou die het volhouden? Schandalig !!!!!
Marco (25-8-2012 om 10:38)
2. Jullie willen zo graag harder op gaan treden, doe dat dan ook!
Marco (25-8-2012 om 10:37)
Altijd maar weer boetes wat moet je er mee? Zet dat soort lui ook in een celletje zonder eten en drinken...nee, krijg je daar weer gelazer over. Geef ze eens keer echte straf. Nog even hoef ik alvast boete te gaan betalen en dan pas een auto gaan slopen en dieren laten lijden.
Cookie-instellingen beheren