Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Skimapparatuur bij benzinepomp

Toegevoegd: 03-09-2012, 15.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Zondagmiddag werd, door een klant van een benzinepomp aan de Boerenweg in Zierikzee, skimapparatuur aangetroffen op een van de pompen. 


De apparatuur is van de pomp afgehaald door agenten van politie en deze wordt onderzocht door de afdeling Forensische Ondersteuning. Het is niet bekend hoe lang de apparatuur al op de pomp zat, maar mensen die onlangs getankt hebben bij deze benzinepomp, worden verzocht de komende tijd alert te zijn op hun bankafschriften en contact met hun eigen bank op te nemen mochten er vreemde transacties gedaan zijn. 

De benzinepomp is nu weer vrij van skimapparatuur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (4-9-2012 om 13:46)
Want de straffen zijn daar niet misselijk, niet zoals hier 3 weken ofzo op onze belastinggeld zitten en dan weer lekker verder gaan met skimmen. Grenzen dicht is veel beter!!
Vlissingse (4-9-2012 om 13:45)
Het lijkt wel of het hier net zo erg word als in Engeland, daar zijn hele roemeense bendes bezig met dat skimmen en dan zeggen ze nog dat ze zo arm zijn, maar kunnen wel van die dure skimapparatuur betalen. laat ze het lekker in eigen land doen dan zijn wij er vanaf. maar nee, daar kijken ze wel uit
E legemaate (4-9-2012 om 11:35)
Omdat het apparatuur betrof die niet op afstand kon worden gelezen maar eerst gedemonteerd moest worden om over bank en PIN gegevens te beschikken verwacht de Politie Zeeland geen schade voor klanten die getankt hebben. De pin apparaten worden desondanks preventief vervangen.Autobedrijf Legemaate
Destroyer (3-9-2012 om 17:57)
Aangezien ik skimmen een van de zwaarste misdrijven vind,die er bestaan,hoort daar ook een zeer zware straf bij: levenslange opsluiting in een isoleercel,zonder daglicht,want ik heb het helemaal gehad met dat vuile criminele tuig! Ga werken voor je centen,dat moeten wij ook!!
A. Mark (3-9-2012 om 16:26)
Ik vind eigenlijk dat dan bij elke automaat carera's gehangen moeten worden. onze bescherming gaat natuurlijk verder dan het winstbejag van een bedrijf. vermeld maar om welke onveilige pompen het steeds gaat, dan tankt iedereen elders en is het zo opgelost.
Cookie-instellingen beheren