Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties tijdens drugsactie Vlissingen

Toegevoegd: 12-10-2012, 11.44 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de omgeving van het Scheldeplein in Vlissingen heeft de politie donderdag vier personen aangehouden tijdens een actie gericht op het tegengaan van de illegale straatverkoop van (soft)drugs.


Er werden een 33-jarige Vlissinger en drie toeristen aangehouden. De toeristen, afkomstig uit Duitsland en Amerika, hadden de Vlissinger gevraagd om drugs voor hen te halen in een coffeeshop.

Nadat hij dit had gedaan en de softdrugs aan hen overhandigde, werden ze allen aangehouden. Het viertal is na verhoor en opmaken van proces-verbaal gisterenavond weer in vrijheid gesteld. In totaal werd vijf gram wiet in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mallepietje (12-10-2012 om 12:57)
Zo weer zo'n vette vangst! Dit politie korps verdiendt een lintje!! vijf gram zo daar zullen de leveranciers en kwekers erg van onder de induk zijn
K (12-10-2012 om 12:35)
Ow wow zeg wel 5gram afgepakt stoer hoor politie terwijl in amsterdam/rotterdam en rest v nl gewoon verkocht mag worden aan toeristen maar in zeeland niet. ik vind dit discriminatie, als je een marrocaan de disco niet inlaat is het discriminatie maar een buitelander de coffeeshop niet inlaten niet?
Scheldepleiner (12-10-2012 om 12:16)
Je kan beter de echte straatdealers oppakken in plaats van iemand die zich om heeft laten lullen. Deze aktie kostte waarschijnlijk wel een stuk meer dan die 5 gram, dus maakt de staat er verlies op. Maar ja logica in NL is vaak ver te zoeken.
Division (12-10-2012 om 12:13)
Dus...Als iemand mij geld geeft en ik haal voor de gene wiet in de shop is dit strafbaar?!
Francois (12-10-2012 om 12:09)
Tja dat krijg je met die weetpas, domste zet ooit, is een win win situatie voor dealers.
Patrick (12-10-2012 om 12:02)
In totaal 5 gram ???????????????????? Doelloze actie.
Cookie-instellingen beheren