Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Minderjarigen verdacht dealen drugs

Toegevoegd: 24-10-2012, 21.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Woensdagmiddag rond 15.20 uur zijn een 16-jarige jongen en een 17-jarige jongen aan de Poorterslaan in Hulst aangehouden. 

Het tweetal uit Hulst wordt ervan verdacht softdrugs te hebben verkocht aan leerlingen van een middelbare school aan de Poorterslaan. Bij een jeugdagent, die regelmatig contact heeft met de school, kwamen signalen binnen dat er softdrugs verkocht werd aan minderjarige leerlingen.


Hierop is woensdagmiddag een controle gehouden waarbij de twee jongens zijn aangehouden In de woningen van beide jongens is huiszoeking gedaan. In de woning van de 17-jarige jongen is een hoeveelheid softdrugs aangetroffen. De drugs is in beslag genomen.

Tegen beide jongens is proces-verbaal opgemaakt. De politie sluit niet uit dat er in de toekomst meerdere controles gehouden zullen worden worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (25-10-2012 om 11:39)
Maar alcohol, dat mogen 16 jarigen gewoon ongelimiteerd kopen in de winkel... Lekker hypocriet.
Ongeruste ouders (25-10-2012 om 08:55)
De school moet toch een veilige omgeving zijn voor onze kinderen! Als de jongens leerlingen van de school zijn mogen deze wat ons betreft direct geschorst worden. Een goede actie van de Hulster politie, bescherm onze kids voor die shitzooi!
B.G (24-10-2012 om 21:39)
Dit is al een een hele tijd bezig, er word ook veel gedeald in de brandgangen van de woningen in de buurt van de Poorterslaan, ook de politie is hiervan op de hoogte, ik hoop dat er meer van die gasten opgepakt worden en dat er eens flinke straffen uitgedeelt worden !!!
Cookie-instellingen beheren