Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in de loop van de middag droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee ongelukken op Deltaweg

Toegevoegd: 04-11-2012, 14.42 uur
Bij het eerste ongeluk raakte iemand gewond.
Bij het eerste ongeluk raakte iemand gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
KATS - Bij een ongeluk op de Deltaweg nabij Kats is zaterdag iemand gewond geraakt. In de file die ontstond gebeurde nog een ongeluk.


Rond 14.00 uur reed een personenauto met daarachter een aanhanger geladen met stenen nabij het sluizencomplex in een sloot (foto's 1 t/m 7) Volgens de politie is de aanhanger vermoedelijk gaan slingeren waarna het ongeluk plaatsvond.

De bestuurder, een 24-jarige Goesenaar, is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. Hij had geen letsel. Zijn passagiere, een 21-jarige vrouw uit Yerseke, is met nekklachten meegenomen naar het ziekenhuis.

De auto en de aanhanger zijn weggesleept door een takelbedrijf. Door de 24-jarige bestuurder werd een familielid met een vrachtauto en kraan geregeld om de stenen op te halen.

Door het ongeval was er sprake van flink wat verkeershinder. In de file vond ter hoogte van Wilhelminadorp een kop-/staartbotsing plaats tussen twee auto's. Hier was alleen lichte blikschade (foto 8).


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Familielid (8-11-2012 om 15:03)
Leuk dat iedereen weet wat er gebeurd is! Sommige dingen gebeuren ook buiten de bestuurder en/ of snelheid om! Dat hij in de sloot belandde, was alleen omdat hij geen andere weggebruikers wilde schaden! Een familielid.
K (6-11-2012 om 17:10)
@smet, als er een behoorlijke lading op ligt gebeurt dit dus zeker wel, ook met een caravan gebeurt dit door het vangen van wind dus weet waar je over praat voordat je onzin neer zet, waarom mag men maar 90 met een aanhanger denkt u? meschien omdat hij daarboven onbestuurbaar kan worden!!!!
Smet (5-11-2012 om 11:10)
@ K, dan mag je je aanhanger wel eens laten uitlijnen, want ook boven de 90 hoort een kar niet te gaan slingeren. Wellicht lading niet netjes verdeelt...
Hannie (5-11-2012 om 09:53)
@ SlowRider: Tja hoe is het toch mogelijk dat daar steeds ongelukken zijn.... Als iedereen daar 100 km/h zou rijden, zouden er nog meer ongelukken komen! Je mag hier namelijk maar 80!
Alfred (5-11-2012 om 07:50)
Of er op die weg nu veel ongelukken gebeuren of niet heeft niets met dit voorval te maken. Een verdubbeling van de banen betekent ook niet dat dit niet meer kan voorkomen. Waarschijnlijk stuur- of correctiefout, iets te snel of te zwaar beladen, zoiets kan je de weg zelf niet aanrekenen natuurlijk
SlowRider (4-11-2012 om 18:46)
Hoe is het toch mogelijk dat daar steeds ongelukken zijn. Het enige wat je daar moet doen is opletten, 100 km/h rijden en rechtdoor rijden. Vreemd...
Cookie-instellingen beheren