Weerbericht:
Veel zon, landinwaarts ook stapelwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto te water in Terneuzen

Toegevoegd: 06-11-2012, 22.19 uur
De eigenaresse had de auto nog maar net een maand in bezit.
De eigenaresse had de auto nog maar net een maand in bezit.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Even snel iets regelen op school en bij terugkomst je auto aantreffen in een vijver. Het overkwam dinsdagmiddag een vrouw bij de Stedelijke scholengemeenschap De Rede in Terneuzen.

De vrouw stond omstreeks 16.00 uur bij De Rede om haar dochter op te halen en werd even naar binnen geroepen. Eenmaal terug buiten trof de vrouw haar Ford Ka aan in de blusvijver naast de scholengemeenschap. Doordat de auto niet op de handrem stond, is deze spontaan achteruit het water ingereden. De vrouw had de auto nog maar net een maand in bezit.

Een bergingsbedrijf heeft in eerste instantie geprobeerd de auto er zelfstandig uit te krijgen. De vijver was echter onverwacht diep en zo modderig dat het noodzakelijk was de brandweer erbij te halen. De brandweer van Terneuzen heeft met behulp van een duiker de auto aan kunnen haken waarna het voertuig naar de kant gehaald kon worden.
 
De auto heeft door het bijna drie uur durende incident veel schade opgelopen.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vrouw (7-11-2012 om 21:11)
Haastige spoed.......Jammer dat het iedereen kan overkomen, succes mevrouw
Pol (7-11-2012 om 20:40)
Wat een onzin reacties weer,... En jazeker, ook in de Nederlandse winters kan je handrem vastvriezen, daar komt nog eens bij kijken dat wij op vakantie in Finland (-45c 's nachts) ook gewoon de auto op de handrem hebben staan! Nog nooit vast gevroren!
Goesje#Noord - (7-11-2012 om 15:06)
Niet gelijk een conclusie trekken en iemand er op afrekenen! Er gebeuren de domste dingen in de wereld!! Nie gelijk zeike...........
Alfred (7-11-2012 om 13:34)
Wat een onzin om te stellen dat een handrem zo belangrijk is, we zijn hier niet in het hooggebergte !!! Gewoon in de versnelling laten staan en hij kan ook geen kant op. En handremmen kunnen wel degelijk nog steeds vastvriezen (niet dat de temperaturen hier dat voor elkaar krijgen).
? (7-11-2012 om 09:19)
Kijk daarom is die handrem ook zo belangrijk he ik verlaat mn auto nooit zonder de handrem aan te trekken
Natte voeten (7-11-2012 om 07:41)
Oeps....