Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Fietser zwaargewond bij ongeluk

Toegevoegd: 22-11-2012, 21.46 uur - Update: 23-11-2012, 09.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ernstig ongeluk in Vlissingen is donderdagavond een 42-jarige fietser zwaargewond geraakt. Hij werd aangereden door een 25-jarige Vlissingse automobilist. 


Deze automobilist kwam rond 20.00 uur vanaf de Spuikomweg en wilde richting de Spuistraat rijden. Toen hij de Spuikomweg opgedraaid was, kwam plotseling de fietser met als gevolg een aanrijding. De 42-jarige fietser belandde daardoor op de grond en raakte buiten bewustzijn. Voor het ongeval zijn twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is niet meer ingezet.

De gewonde fietser is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Zijn familie is door agenten hiervan in kennis gesteld. In het ziekenhuis bleek dat hij letsel had opgelopen aan zijn hoofd, hij is later overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen. 

Na het ongeval is de Spuikomweg afgesloten voor het verkeer. De politie heeft technisch onderzoek gedaan. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (25-11-2012 om 12:40)
@Kat, als de situatie niet meer levensbedreigend is, wordt de helikopter niet ingezet.. dat snap je toch wel lijkt me. deze moet beschikbaar blijven.
Vlissinger (24-11-2012 om 11:44)
@ Kat: Een groot misverstand is dat de traumaheli ook voor vervoer van patiënten geschikt is, dit gebeurt zelden vanwege het feit dat de helikopter zoveel trilt/beweegt dat de patiënt meer letsel oploopt dan met een ambulance.
Vlissinger (24-11-2012 om 11:31)
Waar om krijgt al tijt de perzoon in de outo de schult. Ik rij zo wel outo als op de fiets. al tijt met licht op. Er zijn veel mens die geen licht voer. En ook denk dat zij als fietser al tijt voor rang hebben. Ik wens de fietser heel veel beeter schap. En de per zoon in de. Ook heel veel strekt
Erwin (23-11-2012 om 20:42)
Gezien het feit dat er geen remsporen zichtbaar zijn en de auto nog zo goed als op de kruising staat, mag je er vanuit gaan dat deze chaufeur niet te hard heeft gereden.
Vlissinger (23-11-2012 om 20:41)
Sterkte voor de fietser! en misschien leert deze beste man er ook van dat haaientanden evengoed voor fietsers gelden. automobilisten zijn niet altijd fout.
Kat (23-11-2012 om 19:14)
Per ambulance naar Goes vervoerd en later alsnog naar Antwerpen. Dat kost veel tijd en zo is onnodig risico genomen , de trauma heli was al opgeroepen, had het slachtoffer dan direct naar Antwerpen gevlogen. In Goes zijn ook niet de specialisten aanwezig na 20.00, in Antwerpen is wel het geval.
Cookie-instellingen beheren