Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Douane ontdekt 10 kilo cocaine op schip

Toegevoegd: 13-12-2012, 19.05 uur
De tas met cocaïne.
De tas met cocaïne.
© Foto: Douane
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De Douane heeft deze week in de haven van Vlissingen op een schip afkomstig uit Zuid-Amerika 10 kilo cocaïne aangetroffen. Dat is vandaag bekend gemaakt.


De zogenoemde visitatieploeg van de Douane Roosendaal trof bij de controle een tas met daarin 10 pakketten met de verdovende middelen aan. De tas stond in het dekhuis van een ruim en was verstopt tussen een aantal dozen. De cocaïne is intussen vernietigd en er zijn geen verdachten aangehouden.

De visitatieploeg van de Douane doorzoekt op een schip alle ruimtes waar eventueel goederen verstopt kunnen zijn. Ook kijken zij naar voorraden op een schip om te controleren of er eventueel nog invoerrechten en accijns betaald moeten worden. Zij houden zich niet bezig met het controleren van de lading van een schip.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edj (15-12-2012 om 12:18)
@ikke: deze jongen weet heus van de hoed + de rand. Juist daarom brul ik; nog maar n keer dan, voor de wetboekfetisjisten: ONGELOOFLIJK!
Cock (14-12-2012 om 18:45)
Moeten we deze gasten laten gaan ? Mijn eerste gedachte was aan die arme vrouw die [ gedwongen?] 1 kilo in haar borst implantaten had . Die heeft met open wonden urenlang in een viegtuig gezeten , wat een angst en pijn. Die heeft dus levenslang. Stop de drugs .
John S (14-12-2012 om 15:03)
Tja @ Edj In irak word je gewoon opgehangen , met die troep ! Moeten ze hier ook maar invoeren . Slap Dom Nederland !
Goesenaar (14-12-2012 om 12:30)
Doet mij denken aan het spreekwoord een spiering uitgooien om een kabeljauw te vangen: 10 kilo makkelijk laten opsporen (iedereen blij) en 100 kg goed verstoppen.
John (14-12-2012 om 11:49)
Knap waardeloos. 10 kilo coke en 'er is niemand aangehouden'... gewoon dat schip vasthouden tot iemand het opbiecht. Dat kost hun ook nog wat. Nu is er met 10 kilo niemand gearresteerd? Het wordt steeds zotter. Ongelooflijk.
Ikke (14-12-2012 om 08:23)
Deze mensen handelen zoals de nederlandse wetgeving dat bepaald heeft . Misschien even op zoeken in het wetboek, voor dat je brullen geeft. Goed om te weten dat er soms ook een goed resultaat is , 10 kilo minder in de handel . Mooie actie .
Cookie-instellingen beheren